Lady Gabriella Windsor: Η ξαδέρφη της Βασίλισσας Ελισάβετ λιποθύμησε όταν αντίκρισε το φέρετρό της - Δείτε το βίντεο

Tι συνέβη; 

Καθώς το φέρετρο της βασίλισσας μεταφερόταν στο Westminster Hall, μια μικρή αναταραχή φάνηκε να εκτυλίσσεται, αποσπώντας την προσοχή ορισμένων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Στις φωτογραφίες, ο σύζυγος της Lady Gabriella Windsor, Thomas Kingston, φαίνεται να βοηθάει κάποιον, ενώ η μητέρα της, πριγκίπισσα Michael of Kent, φαίνεται να ανησυχεί καθώς κοιτάζει προς τα εκεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @royaltyandprotocol

 

Δίπλα της, η Sophie Winkleman και ο σύζυγός της Lord Frederick Windsor έδειχναν επίσης ανήσυχοι.

Σε μια φωτογραφία, ο σύζυγος της Lady Gabriella φαίνεται να σταθεροποιεί την 41χρονη σύζυγό του και να τη βοηθάει να σταθεί στα πόδια της, ενώ άλλοι βασιλείς υποκλίνονται καθώς το φέρετρο περνάει από μπροστά τους.

Μετά την κατάρρευσή της, η Lady Gabriella δεν εθεάθη ξανά μέσα στην αίθουσα, όπως αναφέρει το Hello. 

Παρά τη λιποθυμία της Lady Gabriella, η τελετή συνεχίστηκε. 

Το φέρετρο της βασίλισσας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Westminster Hall μέχρι την κρατική κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η Lady Gabriella είναι Αγγλίδα σύμβουλος, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και συγγραφέας.

Γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1981, στο νοσοκομείο St Mary's του Λονδίνου, και σπούδασε συγκριτική λογοτεχνία και κοινωνική ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο Brown University, στο Rhode Island των ΗΠΑ, όπου και γνώρισε τον σύζυγό της, Thomas Kingston.

Eίναι  κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και πρώτη ξαδέρφη της βασίλισσας, σύμφωνα με το standardΗ Λαίδη Γκαμπριέλα είναι σήμερα η 56η στη σειρά διαδοχής του θρόνου, πίσω από την ανιψιά της, Ιζαμπέλα Γουίνδσορ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ