New York Fashion week: O Tom Ford, ο βασιλιάς της μόδας φτιάχνει μία ονειρική collection - Για την ερχόμενη Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023

Ο σχεδιαστής παρουσίασε τις δημιουργίες του για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Ο Tom Ford βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τον Ιούλιο, όταν αναφέρθηκε ότι διερευνούσε το ενδεχόμενο πώλησης της μάρκας του.

Ο σχεδιαστής δεν έχει πει πολλά στους μήνες που ακολούθησαν, αλλά οι συζητήσεις στη βιομηχανία έλεγαν ότι η συμφωνία θα μπορούσε να αξίζει 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

 

 

 

Παρόλα αυτά, χθες, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έδωσε ένα φαντασμαγορικοό σόου, γεμίζοντας την αίθουσα με διασημότητες -μεταξύ αυτών η Μαντόνα, ο Κρις Ροκ και η Σιάρα- και παρουσιάζοντας μια συλλογή με ατμόσφαιρα Hollywood Boulevard και Elvis-in-Las-Vegas, με πολλά παστέλ λαμέ, κεντήματα σε στυλ Nudie Suit και μαύρες δαντέλες εσωρούχων.

Αυτή ήταν μια Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στην οποία το γυμνό σώμα ήταν το επίκεντρο της προσοχής. Ο Ford έγραψε αυτό το βιβλίο πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

 

 

Η αποψινή συλλογή έκανε αναδρομή σε διαφορετικά κεφάλαιά του, με τα διάφανα tees και τα μαύρα σατέν σουτιέν να θυμίζουν μια επίδειξη του Gucci την άνοιξη του 2001, ενώ τα αποδομημένα σιφόν φορέματα θύμιζαν μια εμφάνιση του YSL την άνοιξη του 2002, αναφέρει η Vogue.

 

 

 

 

Φίλοι και συνεργάτες που είναι μαζί του από εκείνες τις ημέρες, όπως η Carine Roitfeld, η Elizabeth Saltzman και η Lisa Eisner, ήταν παρόντες, αλλά είχε πράγματα και για τη γενιά του Instagram.

Το ανδρικό ντύσιμο ήταν ελαφρώς πιο συγκρατημένο, αν και όχι τόσο παραδοσιακό όσο το σμόκιν Tom Ford με το οποίο ο Jason Sudeikis σκόραρε στα Emmy τη Δευτέρα.

Ένα καυτό ροζ κοστούμι συνοδεύτηκε από μια γραβάτα που φαινόταν πιο φαρδιά και πιο κοντή από τα πρόσφατα παραδείγματα.

Παρ' όλες τις γυαλιστερές υφές και τη μεταλλική λάμψη, ωστόσο, υπήρχε ένα αναμφισβήτητο μελαγχολικό υπόβαθρο. 

Δείτε περισσίότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ