Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα - «είμαι στον 6ο μήνα» (φωτό & βίντεο)

Το αστραφτερό μίνι της μέλλουσας μαμάς

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, με φουσκωμένη κοιλίτσα έκανε η Κωσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρέθηκε στο Νew Season Opening Party του εστιατορίου που διατηρεί ο καλός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, στην Γλυφάδα.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο από την όμορφη βραδιά, η Σπυροπούλου επέλεξε για την περίσταση ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα σε σε πράσινο χρώμα.

«Αισθάνομαι μοναδικά, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Τις πρώτες στιγμές δεν το πιστεύεις. Το θέλαμε το μωρό, απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήρθε τη σωστή στιγμή» είπε αρχικά στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκαλύπτοντας ότι είναι στον 6ο μήνα.

Για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στον σύντροφό της ανέφερε: «Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ και ήρθε τη σωστή στιγμή».

Και συμπλήρωσε: «Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ. Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα».

Η παρουσιάστρια δέχτηκε ακόμα ερώτηση αναφορικά με τις φήμες που θέλουν εκείνη και τον Σταθοκωστόπουλο να παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο πριν από λίγες ημέρες. Η Σπυροπούλου δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις πληροφορίες λέγοντας ότι θέλει ο θρησκευτικός της γάμος να γίνει σε ξεχωριστή ημερομηνία από τη βάπτιση του μωρού τους.

«Είπαμε κι αυτό να το κρατήσουμε για μας. Έχει γίνει η πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο» είπε ακόμα και πρόσθεσε: «Δεν έχω προτίμηση για το φύλο, θα ήθελα και τα δυο. Ο Βασίλης είναι πιο παραδοσιακός και νομίζω θέλει αγόρι, αλλά επειδή έχει ανιψιές, τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία».

Στο Opening Party βρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Πηγή Δεβετζή, η Σάσα Σταμάτη, ο Φοίβος Παπαδάκης ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, η Τόνια Κούμπα, η Τέτα Καμπουρέλη, η Ιωάννα Σουλιώτη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Mike, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μαριπόζα, η Σόφη Πασχάλη, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίνα Παπίλα.

Μιλώντας στις κάμερες η Σάσα Σταμάτη είπε για το φύλο του μωρού που περιμένει η παρουσιάστρια:«Μία φορά ρεπόρτερ για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior. Περιμένει αγοράκι».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ