Ο βασιλιάς Κάρολος νευρίασε ξανά με την πένα του – «Δεν αντέχω αυτό το διαολεμένο πράγμα» - Τον ηρέμησε η Καμίλα 

Όλα δείχνουν ότι υπολείπεται σε ψυχραιμία σε σχέση με τη μητέρα του 

Ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να συνεχίσει την κληρονομιά της σταθερότητας που άφησε πίσω της η βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο από τις πρώτες κιόλας μέρες που ανέβηκε στο θρόνο έχει γίνει προφανές ότι δεν διαθέτει την ψυχραιμία της. 

Η Daily Mail διέρρευσε δεύτερο βίντεο με τον ίδιο εκνευρισμένο με μια πένα, που αποδείχτηκε χαλασμένη και έτρεχε το μελάνι της με αποτέλεσμα να τον λερώσει. Καθισμένος μέσα στη βασιλική κατοικία του Κάστρου Χίλσμπορο, στη Βόρεια Ιρλανδία, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται στο βίντεο ταραγμένος από το μελάνι που έσταζε καθώς προσπαθούσε να υπογράψει ένα βιβλίο προς το τέλος της επίσκεψής του.

Ο βασιλιάς Κάρολος παραπονέθηκε για την πένα που χρησιμοποιούσε για να υπογράψει, λέγοντας «δεν αντέχω αυτό το διαολεμένο πράγμα», καθώς φαινόταν να τρίβει με μανία το μελάνι από τα δάχτυλά του. Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα έσωσε την κατάσταση, ζητώντας να αντικατασταθεί άμεσα η πένα, καθώς ο βασιλιάς έφυγε βιαστικά από το δωμάτιο, πλαισιωμένος από τους βοηθούς του.

Η ελαττωματική πένα αφαιρέθηκε γρήγορα και αντικαταστάθηκε από ταραγμένους βοηθούς, προτού η Καμίλα, που με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε πολλά περισσότερα για τη μεταξύ τους σχέση από ότι με τις μέχρι σήμερα δηλώσεις της, καθίσει να υπογράψει η ίδια το βιβλίο. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη στιγμή δημόσιου ξεσπάσματος του νέου βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η πρώτη ήταν ενώ πήγαινε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη. Οι κάμερες κατέγραψαν τον βασιλιά να κάνει μανιωδώς νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με στυλό από το γραφείο του, το οποίο τον εμπόδιζε να υπογράψει. Οι θεατές περιέγραψαν το τραπεζάκι ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο.

Ο εκνευρισμός του βασιλιά δεν σταμάτησε εκεί, αφού δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε να ενοχλεί τον Κάρολο και το μελανοδοχείο. Η κάμερα σε εκείνο το σημείο έπιασε τον Κάρολο να προσπαθεί να καταπιεί τον εκνευρισμό του και παράλληλα να κάνει νόημα στον βοηθό του, με έναν τρόπο που μάλλον κατέληξε κωμικός, για να απομακρύνει και αυτό το ενοχλητικό αντικείμενο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ