Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mέρα με ποικιλία στις επιρροές η Τετάρτη-δύο έντονες όψεις, αλλά «αντίθετης» ενέργειας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Μια μέρα με ποικιλία στις επιρροές είναι η Τετάρτη, καθώς έχουμε δύο έντονες όψεις, αλλά «αντίθετης» ενέργειας. Από τη μια έχουμε ένα θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη από τον Ταύρο και την Αφροδίτη στην Παρθένο, που ευνοεί να βρούμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα μας, αλλά και να τονώσουμε τις σχέσεις μας. Από την άλλη, τις βραδινές ώρες επηρεάζει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο, που ευνοεί τους πειραματισμούς, την επινοητικότητα, αλλά μπορεί να έχουμε απρόοπτα και ξαφνικές ανατροπές ή δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλώς προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται πάντως αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα για τα οικονομικά σας ή για κάποιο διακανονισμό προσέχοντας βέβαια στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη από την Παρθένο αγαπά τα ψιλά γράμματα. Καλή μέρα αν θέλετε να ελέγξετε και θέματα υγείας. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη δουλειά ή με κάποιον συνεργάτη σήμερα μπορείτε πιο εύκολα να το επιλύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί ρυθμοί στην καθημερινότητα σας, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας σήμερα. Είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση, πολύ βοηθητική για τα δημιουργικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών, αλλά και για τον έρωτα! Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν. Εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας ή να κάνετε αγορές για σας με το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από την Παρθένο. Προς το βράδυ προσέξτε κάποια ένταση στον χώρο του σπιτιού, ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψει και κάποιο πρόβλημα που αφορά στα μέσα επικοινωνίας ή και στο μεταφορικό σας μέσο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση, αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για μυστικά ραντεβού και συζητήσεις, αλλά και για να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας περνώντας ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφο σας ή τους φίλους σας.

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ