Νίκος Απέργης: Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Δώρα - το ρομαντικό νυφικό (φωτό)

Ημέρα χαράς για το αγαπημένο ζεύγος!

Ημέρα χαράς για τον Νίκο Απέργη και την αγαπημένη του Δώρα, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της Κυριακής.

Στα stories του τραγουδιστή στο Instagram έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη τελετή και ντην δεξίωση που ακολούθησε.

Ανάλογες αναρτήσεις στα stories τους έχουν κάνει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μηλιού και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγιώτης Σίμος, ο οποίος είναι συνεργάτης του γαμπρού στην Panik.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες η νύφη επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό με εντυπωσιακό μπούστο, ενώ στο μυστήριο φορούσε επίσης ένα μακρύ πέπλο.

Σημειώνεται ότι ο Απέργης και η σύζυγός του έγιναν γονείς τον περασμένο Μάιο, με την Δώρα να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. 

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό.  Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο καλλιτέχνης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ