Ειδύλλιο που αναθερμάνθηκε - Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου, η Kendall Jenner & ο Devin Booker

Πιο δεμένο από ποτέ το ζευγάρι! 
 

Όλοι απόρησαν στην είδηση του χωρισμού της Kendall Jenner και του Devin Booker, αφού ήταν ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Όπως φαίνεται οι δυο τους ήθελαν χρόνο να καταλάβουν πως δεν μπορούν, ο ένας μακριά από τον άλλον. 

Όπως είχε γίνει γνωστό, τον περασμένο Ιούνιο "Η Kendall αισθανόταν ότι βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια". "Είχαν συζητήσει για το μέλλον τους, αλλά δεν ήταν στην ίδια σελίδα". Τα πράγματα όμως άλλαξαν και το ζευγάρι είναι πιο δεμένο από ποτέ. 

Μια μέρα μετά την επίδειξη της στην πασαρέλα της Proenza Schouler κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η Kendall Jenner εμφανίστηκε στην επίδειξη ρούχων Marni Spring 2023 στις 10 Σεπτεμβρίου στο Μπρούκλιν, όπου την συνόδευσε ο σύντροφος της Devin Booker, όπως αναφέρει το Eonline.com

Καθισμένοι δίπλα-δίπλα στην πρώτη σειρά, το supermodel φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα του ιταλικού οίκου μόδας, συνδυασμένο με μαύρο καλσόν και μαύρες μπότες στιλέτο μέχρι το γόνατο, ενώ ο αστέρας του NBA κράτησε την ατμόσφαιρα δροσερή φορώντας ένα ροζ φούτερ σε συνδυασμό με σορτσάκι και γυαλιά ηλίου.

Δείτε επίσης: Xώρισαν και η Κένταλ Τζένερ ζήτησε από τον Ντέβιν Μπούκερ περισσότερο δικό της χρόνο & χώρο - Πως έφτασαν εκεί (φωτό - βίντεο)

Την επόμενη μέρα, η 26χρονη Kendall και ο 25χρονος Devin εντοπίστηκαν να μοιράζονται μια σουίτα στο USTA Billie Jean King National Tennis Center στο Queens, καθώς παρακολουθούσαν τον τελικό αγώνα του ανδρικού μονού στο US Open 2022.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να επευφημούν τους επαγγελματίες τενίστες Casper Ruud από τη Νορβηγία και Carlos Alcaraz από την Ισπανία σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την επίσημη σελίδα του τουρνουά στο Instagram. Το κλιπ της 11ης Σεπτεμβρίου είχε την έξυπνη λεζάντα: "DEVIN BOOKER ΚΑΙ KENDALL JENNER KEEPING UP WITH THE US OPEN". 

Τον Ιούλιο, μια πηγή από το περιβάλλον της σταρ των Kardashians δήλωσε στο E! News ότι η Κένταλ και ο παίκτης των Phoenix Suns είναι "ξανά μαζί", προσθέτοντας: "Έχουν λύσει τα προβλήματά τους και αποφάσισαν ότι θέλουν να προχωρήσουν και να είναι μαζί". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ