Οι αληθινές φίλες δεν σε ζηλεύουν, δεν σε αγώνουν, δεν σε κολακεύουν - Είναι δίπλα σου βρέξει - χιονίσει

10 πράγματα που ισχύουν μόνο στις αυθεντικές φιλίες!

Μια αληθινή φιλία είναι ένα δώρο ζωής. Είναι μια αξία που στις μέρες μας έχει χάσει τη σημασία της, καθώς τα social media και οι επιφανειακές σχέσεις τείνουν να επισκιάσουν τις αληθινές φιλίες που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην αλληλεγγύη και τις κοινές εμπειρίες ή περιπέτειες στη ζωή.

Αυτά, λοιπόν, είναι 10 πράγματα που ισχύουν μόνο για τις αληθινές φίλες.

  1. Αποδέχονται και τα καλά και τα άσχημα του χαρακτήρα σου.

Οι αληθινές φίλες δεν προσπαθούν να σε αλλάξουν. Σε αποδέχονται όπως είσαι, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου. Με τις αληθινές φίλες νιώθεις ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου, ξέροντας ότι κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει, αφού εστιάζουν στα προτερήματά σου. Προτερήματα που μερικές φορές ούτε εσύ η ίδια δεν είχες καταλάβει ότι έχεις.

  1. Είναι δίπλα σου βρέξει-χιονίσει.

Οι αληθινές φιλίες δεν φθείρονται με το χρόνο, αντίθετα δυναμώνουν. Οι αληθινές σου φίλες δεν θα σε παρατήσουν στα δύσκολα και θα είναι πλάι σου μέχρι το τέλος, στα καλά και στα άσχημα. Δεν θα σε αφήσουν στα σκοτάδια σου, αλλά θα σε τραβήξουν πίσω στο φως.

  1. Χαίρονται για τις επιτυχίες σου με όλη τους την καρδιά.

Οι αυθεντικές φίλες δεν σε ζηλεύουν, ούτε μειώνουν τις επιτυχίες σου. Χαίρονται ειλικρινά για σένα και είναι οι πρώτες που θα σε επιβραβεύσουν και θα γιορτάσουν τα κατορθώματά σου.

  1. Σε ξέρουν καλύτερα από όλους.

Οι αληθινές φίλες ξέρουν τα μυστικά σου, τα όνειρά σου, τους στόχους σου, τα «κολλήματά» σου και δεν θα τα φανερώσουν σε κανέναν. Σε ξέρουν απ’ έξω κι ανακατωτά από τις περιπέτειες που ζήσατε μαζί, τα ζόρια που περάσατε, τα γέλια που κάνατε. Δεν σε κρίνουν ποτέ και ξέρουν πότε είσαι καλά και πότε όχι.

  1. Πάντα έχουν χρόνο για σένα.

Οι αληθινές φίλες, ακόμα κι όταν πνίγονται στη δουλειά, πάντα θα βρουν χρόνο για σένα, ειδικά όταν τις χρειάζεσαι. Δεν περιμένουν να βρουν χρόνο να τα πείτε, αλλάζουν όλο τους το πρόγραμμα για να σε δουν, γιατί νοιάζονται για σένα και σε θεωρούν κομμάτι της ζωής τους.

  1. Σε χαλαρώνουν και σε κάνουν ευτυχισμένη.

Οι αληθινές φίλες δεν σε τσιτώνουν, δεν σε αγχώνουν, δεν σε απογοητεύουν. Η παρέα τους σε αναζωογονεί, σου αφήνει θετικά vibes, σε κάνει ευτυχισμένη και σε εμπνέει. Είστε στο ίδιο μήκος κύματος και θέλετε τα ίδια πράγματα.

  1. Σου λένε την αλήθεια κατάμουτρα.

Οι αληθινές φίλες δεν σε κολακεύουν, δεν σε αφήνουν να ζεις στις ψευδαισθήσεις σου. Σου λένε την αλήθεια, με ευθύ τρόπο, για να σε ταρακουνήσουν και να αναλάβεις δράση. Κάποιες φορές η αλήθεια τους πονάει, αλλά ξέρεις ό,τι σου λένε είναι καλοπροαίρετο και σωστό, σύμφωνα με το Mind Spa και το tsemperlidou.gr.

  1. Δεν παρεξηγούν τα λάθη σου.

Οι αληθινές φίλες ξέρουν ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε κι εσύ. Είναι έτοιμες να συγχωρήσουν τα λάθη σου, γιατί ξέρουν ότι δεν είχες κακές προθέσεις. Αναγνωρίζουν ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και δεν σου κρατάνε κακία.

  1. Δεν λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Οι αληθινές φίλες δεν σε κακολογούν πίσω από την πλάτη σου, ούτε σου σκάβουν το λάκκο. Δεν προσπαθούν να χαλάσουν την εικόνα σου και αν υπάρχει κάποια παρεξήγηση θα έρθουν να συζητήσουν μαζί σου για να βρείτε λύση.

  1. Δεν ξεχνάνε τις περιπέτειες και τις εμπειρίες που ζήσατε μαζί.

Με τις αληθινές σου φίλες μοιράζεστε αμέτρητες ευχάριστες αναμνήσεις, περιπέτειες, γέλια, ευτυχισμένες στιγμές ανεμελιάς και ξεκαρδιστικές πλάκες. Είναι αυτές οι ευτυχισμένες αναμνήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά και σας συνδέουν ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ