Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ «εκτόξευσε» και την ΕΡΤ - 25% η τηλεθέαση πάνω απ' όλα τα Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια

Κατά τη διάρκεια του κρισιμότατου αγώνα με την Τσεχία, μία στις δύο τηλεοράσεις πανελλαδικά ήταν συντονισμένη με την ΕΡΤ1

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Σύμφωνα με τις μετρήσεις, η χθεσινή ημέρα «έγραφε» ΕΡΤ στις τηλεοράσεις των τηλεθεατών, και μάλιστα από νωρίς το πρωί, γεγονός που αποτυπώθηκε στη συνολική τηλεθέαση, η οποία έφτασε το 17,4% για την ΕΡΤ1, φέρνοντάς τη στην πρώτη θέση μεταξύ των τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Ακολούθησε ο ALPHA  με 11% και ο ΑΝΤ1 με 8,9%.

Αν μάλιστα στο ποσοστό τηλεθέασης της ΕΡΤ1 προστεθεί και εκείνο της ΕΡΤ2 (4%) και της ΕΡΤ3 (3,5%) και τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης έφτασαν το 25%.

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι άλλοι παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας μπάσκετ του Δημήτρη Ιτούδη τράβηξαν πάνω τους όλο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Δείτε επίσης: Ευρωμπάσκετ: Με «μπροστάρη» τον Γιάννη, η Εθνική προκρίθηκε στους «8» - νίκησε την Τσεχία με 94- 88 (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του κρισιμότατου αγώνα με την Τσεχία, μία στις δύο τηλεοράσεις πανελλαδικά ήταν συντονισμένη με την ΕΡΤ1, που μετέδιδε την αναμέτρηση, με τουλάχιστον ένα τέταρτο η τηλεθέαση να ξεπερνά το 52%.

 

 

Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε και τη νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, που μεταδίδεται και από το ΕΡΤNEWS, «Σαββατοκύριακο από τις 6» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τη Νίνα Κασιμάτη, η οποία για τουλάχιστον ένα τέταρτο σημείωσε τηλεθέαση 15,4%.

 

 

Το δικό της πιστό κοινό έχει όπως φαίνεται και η ΕΡΤ2, που δεν χάνει αγώνα της Formula 1, με την τηλεθέαση να φτάνει τουλάχιστον για ένα τέταρτο το 12%.

Τέλος, συντονισμένοι με την ΕΡΤ3, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα-θρίλερ μεταξύ Φιλανδίας – Κροατίας, παρέμειναν οι φίλοι του μπάσκετ –και όχι μόνο–, με την τηλεθέαση να ξεπερνά το 11%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ