Ο Πιτ Ντέιβιντσον, το πρώην αγόρι της Κιμ Καρντάσιαν, θυμάται τον πατέρα του: Πέθανε την 11η Σεπτεμβρίου - Ήταν πυροσβέστης

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε... 

Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν σειρά τεσσάρων συντονισμένων τρομοκρατικών επιθέσεων από την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα  εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το πρωί της Τρίτης, 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Εκείνο το πρωί, τέσσερα επιβατηγά αεροσκάφη που ταξίδευαν από τις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες στην Καλιφόρνια, κατελήφθηκαν εν πτήση από 19 τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.

Οι αεροπειρατές ήταν οργανωμένοι σε τρεις ομάδες πέντε αεροπειρατών και μία ομάδα τεσσάρων. Κάθε ομάδα είχε έναν αεροπειρατή που είχε λάβει εκπαίδευση πιλότου, ο οποίος ανέλαβε τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Ο ρητός στόχος τους ήταν να καταρρίψουν κάθε αεροπλάνο σε ένα εξέχον αμερικανικό κτίριο, προκαλώντας τεράστιες απώλειες και μερική ή πλήρη καταστροφή των κτιρίων στόχων. Δεκάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους, ενώ πολλοί δεν διστάζουν να πηδήσουν στο κενό, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθούν.

Tην ημέρα αυτή, δεν θα ξεχάσει ποτέ και ο κωμικός ηθοποιός Pete Davidson, ο οποίος έχασε τον πατέρα του στους Δίδυμους Πύργους.

Ο Scott, ήταν πυροσβέστης. Με αφορμή λοιπόν την 21η επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, η αδελφή του, Casey Davidson, απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα τους Scott Davidson, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις τρομοκρατικές επιθέσεις.

 

"Φέτος, περισσότερο από ποτέ, εύχομαι να ήσουν εδώ", έγραψε στο Instagram στις 11 Σεπτεμβρίου, μαζί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τη στολή του πυροσβέστη Scott. "Μας λείπεις, σε γιορτάζουμε και σε θυμόμαστε κάθε μέρα. Είμαι περήφανη που είμαι το caseygirl σου"

 

Ο 33χρονος ήταν ένας από τους πολλούς πρώτους ανταποκριτές που σκοτώθηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος εκείνη τη μοιραία ημέρα του 2001. Η Casey ήταν μόλις 3 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της, ενώ ο Pete ήταν 7 ετών.
Ο κωμικός  επηρεάστηκε βαθύτατα από την απώλεια του πατέρα του, λέγοντας στους New York Times το 2019 ότι η τραγωδία ήταν "συγκλονιστική" και ότι κατέληξε να συμπεριφέρεται άσχημα στο σχολείο ως αποτέλεσμα του τραύματος.

Δείτε επίσης: Καλύτερα σαν φίλοι… χώρισαν Kim Kardashian και Pete Davidson, μετά από 9 μήνες σχέσης (βίντεο)

Ο 28χρονος - πρώην της Kim Kardashian - μετέτρεψε αργότερα τον πόνο του σε δημιουργικότητα, γράφοντας και πρωταγωνιστώντας στην ταινία του The King Of Staten Island, η οποία είναι μια ημι-αυτοβιογραφική ιστορία που παρακολουθεί το ταξίδι του στην αντιμετώπιση του θανάτου του πατέρα του.

Μιλώντας στο E! News τον Ιούνιο του 2020, ο Pete είπε ότι ήθελε να ακολουθήσει μια ειλικρινή προσέγγιση όταν έλεγε την ιστορία του.

Αναγνωρίζοντας πόσο θεραπευτικό ήταν το The King of Staten Island γι' αυτόν, ο Pete αναφέρθηκε στην εμπειρία των γυρισμάτων, λέγοντας ότι τον βοήθησε να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του.

 

"Νομίζω ότι όταν μπορείς να μοιραστείς μια τέτοια ιστορία σε αυτό το μέγεθος και με τόσους πολλούς ανθρώπους, μου επέτρεψε να είμαι όσο πιο ανοιχτός και ειλικρινής μπορούσα και με βοήθησε να αντιμετωπίσω πολλούς προσωπικούς μου δαίμονες. Ένας από τους στόχους αυτής της ταινίας ήταν να μου επιτρέψει να αφήσω πίσω μου το παρελθόν και νομίζω ότι τα κατάφερα"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ