Πρεμιέρα για την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ: Το κομψό, λευκό φόρεμα της παρουσιάστριας - «ένα νέο ξεκίνημα» (βίντεο)

Ποιοι είναι οι συνεργάτες της;

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε με νέα εκπομπή και σε νέο κανάλι! Η παρουσιάστρια έκανε σήμερα πρεμιέρα με το «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

«Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλή εβδομάδα να έχετε. Καλωσορίσατε στον ΣΚΑΪ καλωσορίσατε στο Πρωινό μας. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα. Μου λείψατε.  Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και χαίρομαι για αυτό» ήταν τα πρώτα της λόγια.

Ακόμα καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό της η Φαίη Σκορδά είπε «20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο και να σας χαμογελάω. Σίγουρα θα διορθώσουμε πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια σύστησε την ομάδα της: Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης πλαισιώνουν την παρουσιάστρια.

Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα ενημερώνει τους τηλεθεατές με τα ρεπορτάζ του και τις διεθνείς ειδήσεις θα παρουσιάζει η Ελεάννα Τρυφίδου.

 

Για την πρεμιέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα κομψό, λευκό φόρεμα με λεπτές τιράντες, το οποίο έφτανε μέχρι λίγο πάνω από τον αστράγαλο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ