Παρά το πένθος μια άλλη βασίλισσα, η Μαργαρίτα της Δανίας, γιόρτασε με κατακόκκινη τουαλέτα τα 50 της χρόνια στον θρόνο (φωτό & βίντεο)

Στο gala και οι Έλληνες royals 

Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας γιόρτασε το Χρυσό Ιωβηλαίο της με μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας να είναι ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών στο gala που έγινε στο Βασιλικό Θέατρο της Κοπεγχάγης.

Άλλωστε η τέως βασίλισσα της Ελλάδας Άννα Μαρία είναι μία από τις αδελφές της Μαργαρίτας και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Photo: Keld Navntoft, the Royal House ©️ via Instagram

Σε μια από τις φωτογραφίες την βλέπουμε να φορά μια μπροντό τουλέτα, ένα εντυπωσιακό κολιέ και τιάρα, ενώ η τρίτη τους αδελφή πριγκίπισσα Βενεδίκτη επέλεξε ένα φόρεμα σε λευκή απόχρωση με μια όμορφη διαφάνεια από πάνω.

Photo: Keld Navntoft, the Royal House ©️ via Instagram

Η 82χρονη μονάρχης - που έκλεισε 50 χρόνια στον θρόνο - σήμερα είναι η μοναδική βασίλισσα με χρέη ανώτατου άρχοντα, μετά και τον θάνατο της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η royal  τίμησε την μνήμη της τρίτης ξαδέρφης και φίλης της, τιρώντας ενός λεπτού σιγή πριν από την παράσταση, ενώ το παλάτι ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι οι εορτασμοί για το Ιωβήλαιο θα είναι μειωμένοι, λόγω του πένθους.

 

 

Η εκπρόσωπος Τύπου του Παλατιού Lene Balleby είπε ότι οι αλλαγές στο πρόγραμμα έγιναν «με την επιθυμία της βασίλισσας (σ.σ. Μαργαρίτας)». Δύο εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο - μια εμφάνιση της μοάρχη στο μπαλκόνι του παλατιού Amalienborg για να χαιρετήσει πλήθη, καθώς και μια βόλτα στην πρωτεύουσα με άμαξα - ακυρώθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση οι γαλαζοαίματοι έβαλαν τα καλά τους και απόλαυσαν το Σάββατο μια λαμπερή βραδιά. Από την Παλιά Σκηνή του θεάτρου, η Βασίλισσα, μαζί με περίπου 1.200 καλεσμένους, παρακολούθησαν μπαλέτο, θεατρικές παραστάσεις, όπερα, μιούζικαλ και κλασική μουσική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilibetshandbag2

 

 

Η βασίλισσα της Δανίας φορούσε στο gala μια κατακόκκινη τουαλέτα με μανίκια 3/4 και φυσικά την διαμαντένια τιάραα της. 

Ο διάδοχος πρίγκιπας Φρέντερικ συνοδευόταν από την σύζυγό του πριγκίπισσα Μάιρη και τα παιδιά τους, πρίγκιπα Κρίστιαν και πριγκίπισσ Ισαβέλα. Η Μαίρη επέλεξε για την περίσταση μια αστραφτερή τουαλέτα σε παστέλ ροζ χρώμα, ενώ η κόρη της ήταν ντυμένη στα ίδια χρώμα με την γιαγιά της.

Photo: Keld Navntoft, the Royal House ©️ via Instagram

Ειδικότερα η νεαρή royal φορούσε ένα κατακκίνο φουστάνι με δαντέλα στο πάνω μέρος και μια κάπα από μουσελίνα.

Στο gala ήταν ακόμα ο αδελφός του Φρέντερικ, πριγκίπας Ιωακίμ με την σύζυγό του πριγκίπισσα Μαρί και τους γιους τους πρίγκιπες Νικολάι και Φέλιξ.  Η Μαρί φόρεσε μια μπλε ηλικτρίκ τουαλέτα και φυσικά μια λαμπερή τιάρα που στόλιζε το κεφάλι της. 

Photo: Keld Navntoft, the Royal House ©️ via Instagram

Επίσης είδαμε μέλη και άλλων βασιλικών οικογενειών όπως τον βασιλιά Χάρλαντ και την βασίλισσα Σόνια της Νορβηγίας, και το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας, βασιλιά Καρλ Γκουστάβ και βασίλισσα Σίλβια. 

Photo: Keld Navntoft, the Royal House ©️ via Instagram

Photo: Keld Navntoft, the Royal House ©️ via Instagram

Όσο για τους Έλληνες royals στο gala ήταν ο πρίγκιπας Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, πριγκίπισσα Αλεξία με τον άντρα της Carlos Morales, η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Kumar και ο πρίγκιπας Φίλιππος με την γυναίκα του Nina Flohr

Φωτογραφίες: RITZAU SCANPIX/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Μαρί Σαντάλ ήταν ντυμένη με μια λευκή τουαλέτα, ενώ η Flohr φορούσε ένα υπέροοχο λιλά φόρεμα. 

Η Αλεξία από την άλλη επέλεξε μια mint τουαλέτα και η αδελφή της θεοδώρα μια μώβ με εντυπωσιακά μανίκια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ