Μαυροντυμένοι οι Βρετανοί royals: Ξέσπασε σε κλάματα η πριγκίπισσα Ευγενία - την παρηγορούσε ο μπαμπά της πρίγκιπας Άντριου (φωτό & βίντεο)

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θρήνησαν τον χαμό της Ελισάβετ

Η στενή οικογένεια της αείμνηστης βασίλισσας φάνηκε συντετριμμένη στην ιδιωτική λειτουργία που τελέστηκε στο Μπαλμόραλ, όπου η μονάρχης άφησε την Πέμπτη την τελευταία της πνοή.

Όσο ο Κάρολος βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου έγινε σήμερα η επίσημη ανακύρηξή του ως βασιλιάς, τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας θρήνησαν τον χαμό της Ελισάβετ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Άντριου να τις παρηγορεί, πριν κάνει ένα συγκινητικό φόρο τιμής στη μητέρα του και ευχαριστήσει τους καλοθελητές που άφησαν λουλούδια έξω από τις πύλες του κτήματος Aberdeenshire.

 

 

Ντυμένος με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα, ο δεύτερος γιος της βασίλισσας - που εξορίστηκε από τη δημόσια ζωή μετά τη συνέντευξή του για τη φιλία του με τον δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν - είπε: «Μας επιτρέπεται μια μέρα, τώρα αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε ότι την χάσαμε».

 

 

 

 

 

 

Οι κάμερες επίσης αποθανάτισαν την στιγμή που ο Δούκας της Υόρκης αγκάλιασε την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού και της κουνιάδας του Πρίγκιπα Έντουαρντ και της Σόφι, κόμισσας του Γουέσεξ.

Τρία από τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας - η πριγκίπισσα Άννα, ο δούκας της Υόρκης και ο κόμης του Γουέσεξ - ενώθηκαν με την κόμισσα του Γουέσεξ, τον σύζυγο της Άννας, αντιναύαρχο Σερ Τιμ Λόρενς και τα εγγόνια της Βασίλισσας Πίτερ Φίλιπς, Ζάρα Τίνταλ, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία και η Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ, μετά την λειτουργία στο Crathie Kirk.

Όλοι φορούσαν πένθιμα ρούχα ενώ μπορούσε να καταλάβει κάνεις από τα πρόσωπα και την στάση τους σώματός του, το πόσο πολύ τους πονά ο χαμός της Ελισάβετ.

 

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail η οικογένεια πέρασε μερικά λεπτά  διαβάζοντας προσεχτικά τα αφιερώματα και θαυμάζοντας τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος, προτού επιστρέψουν στο Κάστρο Balmoral.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ