Δύο βασίλισσες μαζί: Όταν η Ελισάβετ συνάντησε την Μέριλιν Μονρόε - οι εντυπωσιακές τουαλέτες, τα γάντια (φωτό & βίντεο)

Το 1956 

Μέσα στα 70 χρόνια της βασιλείας της η Ελισάβετ Β' έδωσε το παρών σε αμέτρητες δημόσιες εκδηλώσεις και γνώρισε από πρωθυπουργούς και ηγέτες κρατών, μέχρι επιχειρηματίες και αστέρες του Χόλιγουντ.

Μια από αυτές ήταν και η σούπερ σταρ Μέριλιν Μονρόε. Το 1956 η διάσημη ηθοποιός πέρασε τέσσερις μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τα γυρίσματα της ταινίας «The Prince and the Showgirl» με συμπρωταγωνιστή τον Laurence Olivier. Την Μονρόε συνόδευε τότε ο πρώτος της σύζυγος Άρθουρ Μίλερ. 

Η σταρ κλήθηκε να παρευρεθεί στο Royal Command Performance, με την ίδια να επιλέγει ένα εντυπωσιακό, στράπλες φόρεμα και γάντια.

Στο λαμπερό event ήταν μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του κινηματογράφου, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία, σύμφωνα με το economictimes.indiatimes.com, έφτασε στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου μαζί με την αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Photo: Instagram/@clarencehouse

Η μονάρχης, που ήταν ιδιαίτερα κομψή με τουαλέτα, τιάρα και μακριά γάντια, χαιρέτησε την «βασίλισσα» του Χόλιγουντ και η συνάντηση τους αποτυπώθηκε σε βίντεο και φωτογραφίες που κάνοουν ξανά τον γύρο του διαδικτύου, μετά και τον θάνατο της Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ