Λάρισα: Αυτή είναι η 35χρονη που δολοφονήθηκε - την σκότωσαν πριν μία εβδομάδα - ήταν μητέρα ενός παιδιού (φωτό & βίντεο)

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Λάρισας από την άγρια δολοφονία της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι σε διαμέρισμα επί της οδού Παπαναστασίου. 

Η 35χρονη έμενε με τον 27χρονο Πακιστανικής καταγωτής σύντροφό της σε ένα ημιυπόγειο που όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ήταν σε πολύ κακές συνθήκες.

Το ζευγάρι σύμφωνε με μαρτυρίες περιοίκων στο onlarissa.gr είχε συχνούς καυγάδες, ενώ προ ημερών είχε κληθεί και η αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Μιλώντας στο τοπικό site ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή κ. Κραβαρίτης είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε πεθάνει προ μίας εβδομάδας.


Μετά το πέρας της νεκροψίας νεκροτομής ο κ. Κραβαρίτης τόνισε πως πτώμα σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι προκληθέν από αμβλύ όργανο, τονίζοντας πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος φέρεται να είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη δολοφονία. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε χθες, όταν λόγω της δυσωδίας περίοικοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την 35χρονη να είναι τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, ενώ το πρώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Οι Αρχές αναζητούν τώρα τον σύντροφό της ο οποίος και θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ