Έτσι ντύνονται οι ωραίοι άντρες: Η νέα συλλογή του Ralph Lauren - αίσθηση φινέτσας και περιπέτειας (φωτό & βίντεο)

Συνδυάζει το ρομαντικό και το σύχρονο ντύσιμο

Το φθινόπωρο του 2022 ο Ralph Lauren επαναπροσδιορίζει τα ανδρικά ρούχα με μία συλλογή που συνδυάζει το ρομαντικό και το σύχρονο ντύσιμο, το οποίο και ορίζεται από το προσωπικό στυλ εκείνου που φορά τα κομμάτια και που τα κάνει «δικά του».  

«Συνυφασμένο με την τέχνη και την περιπέτεια, το Φθινόπωρο εξερευνά μια νέα προσέγγιση στην πολυτέλεια.

Κάθε σιλουέτα γίνεται μια βαθιά προσωπική υπόθεση και στηρίζεται σε κάτι που είναι περιπετειώδες, ελεύθερο και εκφραστικό» διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του γνωστού οίκου μόδας για την collection που σημειωτέων περιλαμβάνει και γυναικεία ρούχα.

Το γυλιστερό καφέ, οι απχρώσεις του κάστανου, αλλά και το ανθρακί είναι η παλέτα που χρησμιποιεί το brand. Αυτή η ουδέτερη βάση - για την γκαρνταρόμπα της σεζόν - είναι εμποτισμένη με μια αίσθηση φινέτσας, καλλιτεχνίας και περιπέτειας.

Τσάντες με patchwork, παλτό και πουλόβερ που θυμίζουν τα outfits των Βρετανών αριστοκρατών στη εξοχή, αλλά και υπέροχα δερμάτινα jackets είναι μόνο μερικά από τα όσα προτείνει ο Ralph Lauren.

Απολάστε λοιπόν τις φωτογραφίες που έχει δημοσίευσε ο οίκος στην επίσημή του σελίδα στο Instagram και δείτε πως ντύνονται οι ωραίοι άντρες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ