Κύπρος: Παρατράγουδα με το πρώτο κουδούνι - Αποβλήθηκαν πάνω από 50 μαθητές λόγω… κουρέματος (φωτό & βίντεο)

«Αν δείτε το κούρεμα των μαθητών θα σοκαριστείτε από το μέγεθος της αυστηρότητας και της αποβολής»

Περίπου 60 μαθητές αποβλήθηκαν στην Κύπρο... λόγω του κουρέματός τους!

Για το συμβάν με το κούρεμα και τις αποβολές μαθητών σε Γυμνάσιο στη Λάρνακα μίλησε στο «Μεσημέρι και Κάτι» ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, Κώστας Κώστα.

Αρχικά ανέφερε ότι αριθμός που αποβλήθηκαν είναι περίπου 50-60 μαθητές. «Έχουν αποβληθεί μέχρι δύο μέρες για ένα συγκεκριμένο κούρεμα μαλλιών που είναι κουρεμένο το 99.9% των μαθητών της Κύπρου. Θεωρεί ο κ. Διευθυντής ότι οι αποβολές συμβάλουν στη μείωση της παραβατικότητας».

Συμπλήρωσε ότι το σχολείο Πετράκη Κυπριανού αντί να υποδεχθεί με αγάπη και καλοσύνη τα παιδιά, τους έστειλε δύο μέρες στο σπίτι. «Αν δείτε το κούρεμα των μαθητών θα σοκαριστείτε από το μέγεθος της αυστηρότητας και της αποβολής».

Ακόμη, ανέφερε σύμφωνα με το sigmalive.com ότι είναι ο ίδιος Διευθυντής που πέρσι δεν έδωσε το απολυτήριο σε 5 μαθητές επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα τους.

«Έχουν γίνει επιστολές και τα παιδιά έχουν προσφύγει στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού. Είναι η τελευταία του χρονιά και αντί να ξεκινήσει με πιο συγκαταβατικό τρόπο επέλεξε ένα ανηλεή κυνηγητό». 

Πάντως το Υπουργείο Παιδείας διαψεύσει ότι αποβλήθηκαν μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο σχολείο δόθηκαν κάποιες συστάσεις για την εμφάνιση και τη στολή, όχι αποβολές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ