Star - Αλήθειες: Η επέλαση της ξανθιάς - 5 χαμόγελα, 5 υπέροχες παρουσιάστριες & ένας δικηγόρος (φωτό & βίντεο)

«Ασφυκτική πίεση από όλες τις αποχρώσεις του ξανθού»

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη καλωσόρισε το τηλεοπτικό της κοινό, για ακόμα μια χρονιά, με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων «καλό μεσημέρι. Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε».

Η ίδια χθες μοιράστηκε στα stories της στο Instagram ένα βίντεο της Δήμητρας Ζαφείρα, στο οποίο την βλέπουμε μεταξύ άλλων με τις συνεργάτιδες της εκπομπής. Πέντε ξανθιές και ένας δικηγόρος!

«Έχουμε concpet ας έστλενε! Ασφυκτική πίεση από όλες τις αποχρώσεις του ξανθού» έχει γράψει στο βίντεο, ενώ παράλληλα έχει κάνει ταγκ την Ρία Τσοχαντάρη, την Ρούλα Κουσκουρή και την Μαρία Παναγοπούλου.

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», για 8η χρονιά επιστρέφουν στο Star, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν…  Στο επίκεντρο της εκπομπής πάντα ο άνθρωπος. Η δική σας φωνή. Όσο περνάει από το χέρι μας ο ορίζοντας της κάθε μέρας θα γεμίζει ελπίδα και φως.

Παρέα πάντα με τη  Ζήνα Κουτσελίνη και τους έμπειρους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται και φέτος  από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Δημήτρη Μαρέδη.  

Μέσα από τα ρεπορτάζ της ισχυρής δημοσιογραφικής ομάδας η φωνή σου θα ακουστεί: Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος,  Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.

Με την εκπομπή συνεργάζεται ο Νίκος Νικόλιζας βάζοντας τη  δική του πινελιά μέσα από τις συνεντεύξεις σπουδαίων προσώπων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο θέατρο, το τραγούδι και  τον κινηματογράφο.

Αυτή τη σεζόν στην εκπομπή προστίθεται  ένα νέο μέλος, η  συγγραφέας και δημοσιογράφος Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλα, δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό ρεπορτάζ, με τη δική της ματιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ