Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βάφτισε τον γιο του - Οι θερμές αγκαλιές με τις «Άγριες Μέλισσες» Τρίγγου, Λουκάκη & Βασιλώττο (φωτό)

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Νικόλας

Ημέρα χαράς για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και την σύζυγό του Έλενα, που βάφτισαν την Κυριακή τον γιο τους.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» -στις οποίες ο Αλεξανδρής υποδύθηκε τον «Κυριάκο» - έδωσαν το παρών στην τελετή η οποία έγινε το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στη Νέα Ιωνία. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Νικόλας. 

Η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Λουκάκη και ο Γιάννης Βασιλώττος ήταν μερικοί από όσους βρέθηκαν στην βάφτιση. Οι τρεις ηθοποιοί πόζαραν χαμογελαστοί, όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό και αντάλλαξαν θερμές αγκαλιές με τον συμπρωταγωνιστή τους.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του NDP η μαμά του μικρού επέξελε ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα με κρόσσια στο τελείωμα και μαύρα πέδιλα, ενώ ο Αλεξανδρής ήταν ντυμένος με λευκό λινό πουκάμισο και θαλασσί παντελόνι.

Σε ανάλογους τόνους με τον μπαμπά ήταν και τα βαπτιστικά ρούχα του Νικόλα. 

«Έλεγα ότι δεν θα αποκτήσω ποτέ παιδί γιατί ήθελα να βρω πρώτα τον κατάλληλο άνθρωπο. Όσο περνούσαν τα χρόνια, η ιδέα αυτή μεγεθυνόταν. Όταν γνώρισα τη σύζυγό μου, όλα άλλαξαν στη ζωή μου. Χαίρομαι αφάνταστα που έχω αποκτήσει τη δική μου οικογένεια. Με την Έλενα θέλουμε να μεγαλώσουμε τον γιο μας όσο πιο σωστά μπορούμε» είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο τηλεοπτικός «Κυριάκος» για την γυναίκα του και τον γιο τους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ