Βασίλισσα Ματθίλδη: Στον γάμο του αδελφού της με τα παιδιά & τον βασιλιά της - ο αριστοκράτης γαμπρός, η νύφη - τραπεζίτης (φωτό & βίντεο)

Το νυφικό και τα outfits της βασιλικής οικογένειας

Η βασιλική οικογένεια του Βελγίου βρέθηκε το Σάβαβτο στον γάμο του μικρότερου αδελφού της βασίλισσας Ματθίλδης(Mathilde), του Κόμη Charles-Henri d'Udekem d'Acoz.

Ο 37χρονος παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του Caroline Philipp στο Pont L'Eveque, στην Νορμανδία και στην τελετή παρευρέθηκαν φίλοι και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η 49χρονη royal έδωσε το παρών στην τελετή συνοδευόμενη από τον 62χρονο σύζυγό της βασιλιά Φίλιππο και τα τρία τους παιδιά: Τις πριγκίπισσες Ελισάβετ και Ελεονόρ και τον πρίγκιπα Εμμανουήλ.

Η 20χρονη διάδοχος και η 14χρονη αδελφή της επέλεξαν φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις και μπεζ μπαλαρίνες, ενώ ο 16χρονος ένα navy κοστούμι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η βασίλισσα από πλευράς της φόρεσε ένα πράσινο φόρεμα με μακριά μανίκια που σχημάτιζαν μια κάπα στο πίσω μέρος και ασορτί headpiece, ενώ ο μονάρχης του Βελγίου ένα επίσημο κοστούμι με μπεζ γιλέκο, γκρι παντελόνι και μπλε σακάκι. 

Όσο για τη νύφη εκείνη επέλεξε ένα πολύ κομψό νυφικό με καλόγουστη λαιμόκοψη, μακριά μανίκια και ένα εντυπωσιακό περίτεχνο πέπλο φτιαγμένο από λεπτή δαντέλα.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης δύο από τις αδερφές της Ματθίλδης και του Charles-Henri, η Margravine Elisabeth Pallavicini και η βαρόνη Helene Jensen. 

Ο Charles-Henri, ο οποίος μέχρι να παντρευτεί είχε τον τίτλο του βαρόνου είναι γιος του κόμη Patrick d'Udekem d'Acoz και της κοντέσσας Anna Maria Komorowska.

Ζει στο Chateau De Losange στο Βέλγιο και εργάζεται ως δικηγόρος, ενώ η σύζυγός του, σύμφωνα με την Daily Mail είναι επενδυτικός τραπεζίτης.

Η Ματθίλδη, γεννημένη ως Λαίδη Ματθίλδη ντ'Ουντεκέμ ντ'Ακόζ (Jonkvrouw Mathilde d'Udekem d'Acoz), παντρεύτηκε τον τότε πρίγκιπα και διάδοχο Φίλιππο στις 4 Δεκεμβρίου 1999.

Μετά τον γάμο πήρε το τίτλο της πρίγκίπισσας του Βελγίου, ενώ όταν ανέβηκε στον θρόνο ο σύζυγός της έγινε με την σειρά της η βασίλισσα της χώρας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ