Πρεμιέρα Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφτασε στον πλατό με τζιπ & μπαλόνια - η τρυφερή στιγμή με την μαμά της (βίντεο)

Η πρεμιέρα τα είχε όλα!

Το «Happy Day» επέστρεψε το πωί της Δευτέρας στους τηλεοπτικούς δέκτες και η πρεμιέρα της εκπομπής τα είχε όλα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την είσοδό της πάνω σε ένα τζιπ και κρατώντας μπαλόνια, ενώ οι συνεργάτες της έστειλαν μια τούρτα!

Η παρουσιάστρια φορούσε ένα λευκό φόρεμα και είχε μια τρυφερή στιγμή με την αγαπημένη της μητέρα, η οποία και βρέθηκε στο πλευρό της για την σημερινή πρεμιέρα. 

«Να πω μία γλυκιά καλημέρα, να πω ότι μας λείψατε; Να πω ότι όταν χτύπησε το ξυπνητήρι, σηκώθηκα με ένα τεράστιο χαμόγελο και είπα ότι γυρνάω σε αυτή τη συνήθεια που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια και παίρνω τη θετική ενέργεια από εσάς, σας τη δίνουμε απλόχερα και ξυπνάμε πολύ όμορφα; Το Happy Day είναι εδώ, ξεκινήσαμε πανηγυρικά.

 

Με ό,τι διάθεση φύγαμε, έτσι και γυρίσαμε πίσω. Και επειδή προμηνύεται ένας δύσκολος χειμώνας, με πολλά ζητήματα να μας απασχολούν, το Happy Day είναι η μόνη λύση. Έχω λίγο την αγωνία της πρεμιέρας, έχω και την αδρεναλίνη που ανέβηκε στα ύψη με αυτή την έναρξη» είπε Τσιμτσιλή στην έναρξη του «Happy Day».

Μαζί με την Τσιμτσιλή θα δούμε φέτος τους: Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιάς.  Ο Δήμος Βερύκιος αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και αναλύει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Σατσίδης μεταφέρει το ξένο ρεπορτάζ, ενώ η Όλγα Λαφαζάνη αναλαμβάνει τις αποκλειστικές συνεντεύξεις και το εξωτερικό ρεπορτάζ. Τέλος, ο Λευτέρης Μητσόπουλος ανακαλύπτει και αναδεικνύει τα «διαμαντάκια» του διαδικτύου.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 10η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Κώστας Γρηγοράκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ