Σεφερλής: «Ας ρωτήσει ο Λαζόπουλος ένα παιδί 3 χρονών να του απαντήσει τι κάνει ο Σεφερλής - ο Κακλέας να μου ζητήσει συγγνώμη δημόσια» (βίντεο)

«Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων για τον Λάκης Λαζόπουλο και τον Γιάννη Κακλέα.

«Βγαίνω να απαντήσω σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν επιτρέπεται με το ταλέντο και την ευφυία που έχουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Όπως είναι ο Γιάννης Κακλέας. Δεν ήταν δήλωση αυτή, ότι “θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το βαθύ λαρύγγι στο θέατρο παρά τον Σεφερλή’.

Κι εκεί του απάντησα ότι αν αισθάνεται περήφανος με αυτό, ας το κάνει» είπε αρχικά ο Σεφερλής και συμπλήρωσε:

«Κι επειδή μου ζήτησε συγγνώμη μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα, σας λέω και το όνομα, είπα ότι προτιμώ τη συγγνώμη να μου τη ζητήσει δημόσια ο ίδιος, όπως έκανε και τη δήλωση» συμπλήρωσε.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο είπε: «Αν δεν ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής και τι κάνει 32 χρόνια, με δύο θέατρα, τα μεγαλύτερα της χώρας, δικά του, με παραστάσεις χειμώνα καλοκαίρι, με εκπομπές στην τηλεόραση, show, σειρές, ας ρωτήσει ένα μικρό παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνει ο Σεφερλής. Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ