Πρεμιέρα για «Καλημέρα Ελλάδα» - Γιώργοs Παπαδάκηs: «Να δώσω τη σκυτάλη όπως αξίζει σε πρόσωπα, όπως η Μαρία Αναστασοπούλου»

Για ακόμη μία χρονιά ο Γιώργος Παπαδάκης είπε την πρώτη καλημέρα της νέας σεζόν, έχοντας όμως νέα συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του.

 

Η Μαρία Αναστασοπούλου, άλλαξε τηλεοπτική στέγη μετά από 15 χρόνια και μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στον Ant1, για να είναι στο «πλευρό» του Γιώργου Παπαδάκη. Σήμερα την πρώτη μέρα της εκπομπής για τη νέα σεζόν, οι δύο παρουσιαστές με την έναρξή της, αντάλλαξαν λόγια εκτίμησης.

«Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα, περίμενα πώς και πώς να το πω», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

-«Αγάπη μου, καλωσόρισες».

-«Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι, παρέα εδώ μαζί» 

-«Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με μένα. Τι να πω εγώ για σένα» είπε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης, ανοίγοντας την εκπομπή.

-«Ήμουν κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;» ανέφερε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποκαλύπτει ότι υπήρχαν συζητήσεις για την επαγγελματική τους συνεργασία εδώ και δύο χρόνια. 

«Για μένα από αυτή την περίοδο ξεκινά η περίοδος της σκυταλοδρομίας. Δηλαδή, να δώσεις τη σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Εγώ είμαι εδώ για να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη. Το περίμενα πώς και πώς και έχω ενθουσιαστεί με αυτή την υπέροχη ομαδάρα που με έχει αγκαλιάσει αυτές τις μέρες», είπε από την πλευρά της η Μαρία Αναστασοπούλου, δείχνοντας και την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει., ενώ η παρουσιάστρια δέχθηκε και μια μεγάλη ανθοδέσμη από το σταθμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ