Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Τσαγκρή - Οι φωτό από τον πολιτικό τους γάμο

Στο πλευρό της μαμάς του ο γιος της Θεοδωρίδου!

Ημέρα χαράς για την Σόνια Θεοδωρίδου και τον αγαπημένο της Δημήτρη Τσαγκρή.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Περιστερίου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του NDP η Θεοδωρίδου επέλεξε ένα όμορφο γαλάζιο φόρεμα με λουλούδια, ενώ ο καλός της ένα μπλε κοστούμι και θαλασσί γραβάτα.

 

Δημήτρης Τσαγκρής-Σόνια Θεοδωρίδου-Μαξιμίλιαν Αθανάσιος Θεοδωρίδης-Ανδρέας Παχατουρίδης-Μαγδαληνή Τρίκα

Από το πλευρό της μητέρας του δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο γιος της Μαξιμίλιαν Αθανάσιος.

«Είπαμε ναι» θα γράψει από πλευράς της η διάσημη σοπράνο στο Facebook δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την Σόνια Θεοδωρίδου.

 

 

 

 

 

 

Η ίδια είχε κάνει γνωστή, πριν λίγο καιρό, την ευχάριστη είδηση μέσα από ανάρτησή της στο Facebook. Ειδικότερα είχε μοιραστεί με τους followers της το προσκλητήριο γράφοντας στο post:

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε..

Photo: Facebook

Είπα "Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες", αλλά τελικά είπα "ναι". Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωριμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα.

Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τον γάμο στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ