Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την Σαρλίν και τα δίδυμα στο Πικ-νικ του Μονακό: Δαντελένια τουνίκ & παντελόνα για την πριγκίπισσα (φωτό)

Επέστρεψαν μετά από δύο χρόνια

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, μετά από δύο χρόνια απουσίας (λόγω της πανδημίας) επέστρεψε στο U Cavagnëtu ή αλλιώς στο Πικ-νικ του Μονακό, όπως το αποκαλούν οι πιο πολλοί.

Τον 64χρονο γιο της Γκρέις Κέλι συνόδευε η σύζυγός του πρίγκίπισσα Σαρλίν και τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, ο διάδοχος πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Για την περίσταση η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης επέλεξε ένα πολύ κομψό σύνολο και συγκεκριμένα μια λευκή, δαντελένια τουνίκ και μια - επίσης λευκή - παντελόνα από το brand Terrence Bray.

Η κορούλα της, η οποία υπενθυμίζεται ότι αποφάσισε να κουρέψει εκείνη και τον αδελφό της, λίγες μέρες πριν την επιστροφή τους στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, φορούσε ένα μπλε φλοράλ φόρεμα Jacadi και ένα ζευγάρι πολύχρωμα σανδάλια με λουλούδια.

Η tiny royal είχε βάλει επίσης στα μαλλιά της μια χαριτωμένη κορδέλα που ταίριαζε με το λουλουδάτο σύνολό της, ενώ κρατούσε  την ίδια ανθοδέσμη που δόθηκε και στη μαμά της.

Ο πρίγκιπας Ζακ από πλευράς του ήταν ντυμένος με με ένα γαλάζιο πουκάμισο Jacadi, το οποίο ταίριαζε με το outfit της αδελφούλας του, λευκό μπλουζάκι, θαλασσί παντελόνι και Vans σε ανάλογο χρώμα με τα ρούχα του.

Τέλος ο πρίγκιπας Αλβέρτος φορούσε ένα γαλάζιο λινό σακάκι, καφέ παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

Ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους του Μονακό, η ετήσια υπαίθρια εκδήλωση ξεκίνησε ως πρωτοβουλία του δημαρχείου το 1931. Σύντομα υιοθετήθηκε από τον πρίγκιπα Ρενιέ, ο οποίος διεύρυνε το πεδίο εφαρμογής της (μεταφέροντάς την κάποτε στο γήπεδο ποδοσφαίρου του πριγκιπάτου) και έκτοτε έγινε μια πολυαγαπημένη «οικογενειακού τύπου εκδήλωση» που πραγματοποιείται στο Princess Antoinette Park.

Το Πικ-νικ του Μονακό συνδυάζει στοιχεία από ένα πολύχρωμο φεστιβάλ, λαϊκούς χορούς, τοπικά φαγητά και πάρτι στον κήπο με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Είναι μια διασκεδαστική εκδήλωση, μια πραγματικά ωραία στιγμή του χρόνου» είπε μεταξύ άλλων στο PEOPLE ο πρίγκιπας του Μονακό, με αφορμή το event. «Είναι απλά ένα υπέροχο, πολύ ανεπίσημο σκηνικό» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο royal.

© Photos : Eric Mathon / Palais princier via Instagram: @palaisprincierdemonaco

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ