Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Βαφτίζουν τις δίδυμες με νονούς όλη την οικογένεια Καμπουρίδη - Βερνίκου (φωτό)

Δείτε το προσκλητήριο!

Οχτώ νονούς θα έχουν τα δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, που θα βαφτιστούν στις 17 Σπετμεβρίου στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το «Secret» - που παρουσίασε και το προσκλητήριο - το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

Οι κόρες του αγαπημένου ζεύγους, το οποίο γίορτασε προχθες τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, θα πάρουν τα ονόνατα Αριάνα και Φιλίππα, όπως άλλωστε έχουν αποκαλύψει εδώ και καιρό οι γονείς τους.

Όσο για τους νονούς αυτοί θα είναι όλη η οικογένεια Βερνίκου - Καμπουρίδη καθώς και δύο ηθοποιοί! 

Ειδικότερα τη Φιλίππα θα βαφτίσουν ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Μίλτος Καμπουρίδης-Μαρίνα Βερνίκου, photo: NDP

Η μικρή Αριάνα θα έχει νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Σημειώνεται ότι η Χριστίνα Μπόμπα έφερε τις δίδυμες στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021, ενώ το ζευγάρι παντεύτηκε το 2018 στη Σίφνο με κουμπάρους την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ