Σε άψογο γαλλικό στυλ ο Εμανουέλ & η Μπριζίτ Μακρόν: Παρασημοφορούν την Line Renaud, την γηραιότερη ηθοποιό της χώρας (φωτό)

Η τελετή έγινε στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Η Line Renaud, η γηραιότερη ηθοποιός της Γαλλίας, παρασημοφορήθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου από τον Εμανουέλ Μακρόν.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, παρουσία του Προέδρου της γαλλικής Δημοκρατίας και της συζύγου του Μπριζίτ Μακρόν, με την 94χρονη Renaud να λαμβάνει τον Μεγαλόσταυρο της Λεγεώνας της Τιμής.

Η Line ανταμείφθηκε για τις ανθρωπιστικές της δεσμεύσεις και ειδικά για τον αγώνα της κατά του AIDS. 

Στις φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ αγκαλιά με την Γαλλίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και ακριβίστρια, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα ο Γάλλος Πρόεδρος δίνει στην τελευταία ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο.

Και οι τρεις τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό, με την Renaud να κρατά στα χέρια της μια μεγάλη ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα. Η βετεράνος φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και μια μπλούζα του ίδιου χρώματος με ασημένιες λεπτομέρειες.

Κομψός και ο Πρόεδρος της Γαλλίας με την σύζυγό του, η οποία επέλεξε ένα γκρί σακάκι, στενό παντελόνι και φυσικά γόβες, τις οποίες άλλωστε λατρεύει. Ο Εμανουελ Μακρόν από πλευράς του ήταν ντυμένος με ένα μπλε κοστούμι, γραβάτα και λευκό πουκάμισο.

*Φωτογραφίες: AFP POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ