Χαριτωμένα και ευτυχώς… κανονικά παιδιά - πριγκιπόπουλα: Η Charlotte με υπέροχη μαρινιέρα παρακολουθεί αγώνες κολύμβησης (φωτό & βίντεο)

Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου!

Στις αρχές Αυγούστου η πριγκίπισσα Charlotte έκανε μια σπάνια σόλο εμφάνιση μαζί με τους γονείς της.

Η 7χρονη παρακολούθησε μαζί με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Από την οικογενειακή έξοδο έλειπαν βέβαια τα αδέλφια της, ο 9χρονος πρίγκιπας George και ο 4χρονος πρίγκιπας Louis.

AAP/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδικότερα η Charlotte συνόδευσε τους γονείς της στο Sandwell Aquatics Center του Μπέρμιγχαμ όπου είδαν αγώνες κολύμβησης.

Φορώντας ένα  ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα και τα μαλλιά της σε δύο πλεξούδες, η μικρή πριγκίπισσα, η οποία είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής, χαμογελούσε, έκανε γκριμάτσες και σούφρωνε το προσωπάκι της, σαν ένα κανονικό παιδί της ηλικίας της.

Σύμφωνα με το Hello, η tiny royal γούρλωσε τα μάτια της σε ένα σχόλιο του μπαμπά της, αλλά και χαμογέλασε όταν ο Βρετανός κολυμβητής Luke Turley ολοκλήρωσε τα 1500 μέτρα και προκρίθηκε στον τελικό.

Φυσικά οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και οι θαυμαστές της πριγκίπισσας ξετρελάθηκαν με τα καμώματά της, όπως είχαν κάνει άλλωστε και με τις γκριμάτσες του μικρού της αδελφού πρίγκιπα Louis.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος είχε κλέψει την παράσταση και όταν είδε μαζί με την οικογένειά του την παρέλαση που έγινε στο κέντρο του Λονδίνου, με αφορμή την συμπλήρωση των 70 χρόνων της προγιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Για τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι σημαντικό τα παιδιά τους μα μεγαλώσουν φυσιολογικά. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που τα έχουμε δει σε «πραγματικές» στιγμές, με την μαμά τους να προσπαθεί μάταια να τα συνετίσει.

Ευτυχώς λοιπόν για εκείνα, καθώς με αυτόν τον τρόπο εξελίσσονται σε προσγειωμένους ανθρώπους που θα έχουν αποκομίσει όμορφες εμπειρίες από την παιδική τους ηλικία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ