Ο 15χρονος γιος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλάει για πρώτη φορά – «Έχω να δω μήνες τη μητέρα μου» - «Θέλω να βελτιωθεί η ψυχική υγεία της» 

«Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε».

Μπορεί να έχει κατακτήσει την παγκόσμια μουσική σκηνή και να διαθέτει προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 50εκατ. στερλίνες, ωστόσο η Μπρίτνεϊ Σπιαρς σε μια σπάνια στιγμής ψυχραιμίας και απολογισμού παραδέχτηκε τον περασμένο χρόνο ότι «δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από την αγάπη ανάμεσα σε μια μητέρα και το γιο της».

Όπως γράφει η Daily Mail σήμερα τότε είχε εξομολογηθεί επίσης πόσο την πονά που η αγάπη των γιων της για την ίδια έχει περάσει τόσα πολλά. Την περασμένη εβδομάδα η Μπρίτνεϊ επανήλθε στην επικαιρότητα με την κυκλοφορία του νέου της single «Hold Me Closer» που τραγουδά μαζί με τον Έλτον Τζον.

 

 

Πριν προλάβει όμως να χαρεί την επιβράβευση της από κριτικούς και κοινό κυκλοφόρησαν αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε ο γιος της Τζέιντεν στο ITV που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

 

 

 

 

Όπως αποκαλύφθηκε μεταξύ άλλων η 40χρονη σταρ που χώρισε από τον πατέρα των δύο αγοριών της, τον πρώην χορευτή Κέβιν Φέντερλαιν, το 2006, έχει να δει τα παιδιά της πολλούς μήνες. Είναι μάλιστα τόσο μεγάλη η απόσταση μεταξύ τους που τα δύο αγόρια αποφάσισαν να μην παραστούν καν στον γάμο της τον περασμένο Ιούνιο με το μοντέλο Σαμ Ασγκάρι. Στην απάντησή της, η Σπίαρς κατηγόρησε τους γιους της ότι την εγκατέλειψαν και ήταν σκληροί μαζί της, ενώ ο πρώην σύζυγός της πέρασε σύντομα στην αντεπίθεση ποστάροντας βίντεο που δείχνουν την τραγουδίστρια να φωνάζει στα παιδιά ήταν όταν ήταν μικρότερα.

 

 

 

 

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη μεταξύ άλλων, ο 15χρονος Τζέιντεν επισημαίνει ότι, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, θα ήθελαν να συμφιλιωθούν ξανά με τη μαμά τους «παρά το συναισθηματικό τραύμα που έχουν βιώσει». Επιπλέον, εξηγεί γιατί δεν θέλησαν να παραστούν στον γάμο και αποκαλύπτει πώς αισθάνονται πραγματικά για τον παππού τους, Τζέιμι Σπίαρς. ‘Όπως λέει ο Τζέιντεν δεν «υπάρχει μίσος» στη σχέση με τη μητέρα του, αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και προσπάθεια για να γεφυρωθεί το ρήγμα. «Νομίζω 100% ότι μπορεί να φτιαχτεί αυτή η σχέση. Αλλά θα πάρει χρόνο και προσπάθεια. Θέλω απλώς να καλυτερέψει η πνευματική της κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ».

 

 

Σύμφωνα με τον νεαρό, ο πρόσφατος γάμος της μητέρας του δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για τέτοιοι είδους συζητήσεις. «Εκείνη την περίοδο απλώς δεν ήταν η σωστή στιγμή. Δεν λέω ότι δεν χαίρομαι για εκείνη. Χαίρομαι πολύ που παντρεύτηκαν, αλλά δεν κάλεσε όλη την οικογένεια και αν ήταν να πάω μόνο εγώ και ο Πρέστον, δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να έχει καταλήξει καλά η κατάσταση». Σύμφωνα με την Daily Mail, o Τζέιντεν μίλησε στη συνέντευξη και εκ μέρους του αδελφού του που ήταν παρών, αλλά δεν ήθελε να εμφανιστεί στην κάμερα λόγω της πιο συνεσταλμένης φύσης του. «Είμαστε πολύ δεμένοι. Πάντα προσέχουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε σίγουροι ότι αισθανόμαστε καλά ψυχολογικά».

Στην ίδια συνέντευξη το νεαρό αγόρι ρωτήθηκε και για τον παππού του, τον πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που αρκετοί φαν της τραγουδίστριας θεωρούν ως έναν υστερόβουλο δυνάστη, που κρατούσε επί χρόνια υπό τον έλεγχό του την τραγουδίστρια για να την απομυζεί οικονομικά. «Αρχικά προσπαθούσε να είναι όπως κάθε πατέρας, αφήνοντας την κόρη του να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει superstar. Όμως νομίζω ότι αυτό το καθεστώς κηδεμονίας παρατράβηξε χρονικά, κι αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που η μαμά μου θύμωσε τόσο πολύ για την όλη κατάσταση, καθώς δούλευε πάρα πολύ, κάτι που θεωρώ ότι ισχύει. Θα έπρεπε να είχε κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί», λέει σήμερα ο Τζέιντεν.

 

 

Πάντως, ο νεαρός επισημαίνει ότι ο Τζέιμι Σπίαρς «δεν αξίζει όλο το μίσος που λαμβάνει από τα ΜΜΕ». «Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσπαθούσε απλώς να της σταθεί σαν πατέρας», λέει για τον παππού του, προσθέτοντας ότι η μητέρα του δεν αντιλαμβάνεται πλέον πόσο νοιάζεται για εκείνη.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Τζέιντεν να κοιτά κατάματα την κάμερα και να στέλνει το εξής μήνυμα στη μητέρα του: «Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ