Τα 4 ζώδια με αυξημένες πιθανότητες να μπουν σε σχέση τον Σεπτέμβριο - Άντε βρε, ξεκολλάτε επιτέλους!

Ιχθύες, Ταύρος, Υδροχόος και Λέων 

 

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα  ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι.

Ο Σεπτέμβριος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Όπως προτείνει το astrology.gr διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 5, περνά η Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σου, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου, οπότε τον Σεπτέμβριο πιθανότατα μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Από τις 9 του μήνα, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, στον 8ο οίκο σου και μετά πάλι στον 7ο σου, γι' αυτό μην αποκλείεις το να επιστρέψει κάποιος/α πρώην, που θα επιμείνει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και να ξανασμίξετε.  

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο οι όψεις του Ήλιου στην Παρθένο, όσο και η Αφροδίτη, που θα περάσει, στις 5, στον 5ο οίκο σου θα φροντίσουν να πρωταγωνιστήσεις ερωτικά τον Σεπτέμβριο, οπότε αν ψάχνεις να βρεις αυτόν/η που σου ταιριάζει για σχέση, οι πιθανότητες θα είναι αυξημένες. Θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης για μια ζωή. Γύρω στην Πανσέληνο, μπορεί να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις και να βρεθείς ζευγαρωμένος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη, σχεδόν όλο τον Σεπτέμβριο, θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, ο Άρης θα συνεχίσει να είναι στον 5ο σου, οπότε τουλάχιστον από γνωριμίες, φλερτ και παιχνίδια θα είσαι φουλ. Ωστόσο, θα είσαι και αρκετά «πρακτικός», επιζητώντας πράξεις από την άλλη πλευρά που θα πιστοποιούν το ερωτικό ενδιαφέρον. Ένα καυτό ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό, παρότι αρχικά δε θα σου γεμίζει το μάτι. Αν θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου το άτομο που θα σε εμπνεύσει και εγκεφαλικά, εκτός από σωματικά, τότε είναι στο χέρι σου. 

ΛΕΩΝ

Ο τελευταίος της λίστας είσαι εσύ, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από τις 5 στον 2ο οίκο σου, που θα σου φέρει τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια ζωή, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και επίγνωση του τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν είναι αρκετές, κυρίως μετά την Πανσέληνο που γίνεται στον 8ο οίκο σου, όπου και αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλλο και πειρασμοί που δε θα μπορείς να αντισταθείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ