Βάφτιση γιου Κατράντζου: Οι VIP καλεσμένες και οι νονές ταίριαξαν τις τουαλέτες τους με το art de la table (φωτό)

Η κάθε μια από ένα χρώμα!

Το κίτρινο, το μπλε και το κόκκινο ήταν τα χρώματα που αποτέλεσαν το θέμα της βάφτισης του γιου της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη, που έγινε την Τετάρτη στις Σπέτσες.

Το art de la table, στο δείπνο που ακολούθησε μετά την τελετή, ήταν φανταστικό και... ασορτί με τις τουαλέτες που φορούσαν οι νονές! 

Υπενθυμίζεται ότι η σχεδιάστρια μόδας και ο καθηγητής Νευρολογίας καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδάκι στον κόσμο τον περασμένο Ιανουάριο και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μιχαήλ.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον άντρα της Λέων Πατίτσα και τα τρία τους παιδιά, καθώς και η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, η οποία βρέθηκε στην βάφτιση μαζί με την μητέρα της Χριστιάνα Βαρδινογιάννη.

Νονοί του μικρού ήταν ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Παύλος, η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Επιστρέφοντας στην διακόσμηση είδαμε τόσο τις νονές, όσο και μία από τις καλεσμένες να φορούν υπέροχες δημιουργίες της διάσημης σχεδιάστριας, οι οποίες και ήταν στα ίδια χρώματα με το art de la table. 

Photo: Instagram

Έτσι η Ευγενιά Νιάρχου «πήρε» το μπλε, η Μαρί Σαντάλ το κόκκινο και η Sabine Getty το κίτρινο.

Υπήρξε ωστόσο και μια καλεσμένη που ταίριαξε το outfit της και αυτή δεν ήταν άλλη από την Μαριέττα Χρουσαλά.

Photo: Instagram

Η τελευταία είχε βάλει ένα κατακόκκινο φουστάνι, ενώ σε σχετική ανάρτησή της στο Intagram έγραψε: «Όταν ταιριάζεις με την πανέμορφη διακόσμηση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ