Μύκονος: Ηθοποιός του Χόλιγουντ & μητέρα 4 παιδιών ζει τον μεγάλο έρωτα στον 2ο μήνα του μέλιτος - ο νέος σύζυγος της απλώνει αντηλιακό (φωτό)

Έκαναν σεξ πέντε φορές την ημέρα!

Ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο για την Teresa Giudice και τον Luis Ruelas που απόλαυσαν τον ήλιο, την θάλασσα και τον έρωτά τους!

Η  50χρονη σταρ του Real Housewives of New Jersey παντρεύτηκε τον 47χρονο επιχειρηματία, νωρίτερα αυτό το μήνα και το ζεύγος αποφάσισε να ταξιδέψει στην χώρα μας, όπου είχε γίνει και ο αρραβώνας τους, το 2021 (στις Σπέτσες).

Σημειώνεται ότι η Giudice από το 1999–2020 ήταν παντρεμένη με τον Joe Giudice, με τον οποίο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του NDP ο φακός αποθανάτισε το ζευγάρι σε «καυτά» στιγμιότυπα. Οι δύο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί ανταλλάσοντας φιλιά, ενώ ο Ruelas φρόντισε να βάλει αντηλιακό στην καλή του!

Η Teresa φορά ένα ροζ, αλλά και ένα θαλασσί μπικίνι, ενώ σε άλλες εικόνες την βλέπουμε με ένα πολύχρωμο beachwear. 

Την Παρασκευή η 50χρονη εμφανίστηκε σε εκδήλωση που έγινε στο Live! Casino and Hotel, στην Philadelphia των ΗΠΑ,  με την ίδια να αποκαλύπτει, κατά τη διάρκεια του live Q&A, ότι εκείνη και ο σύζυγός της έκαναν σεξ πέντε φορές την ημέρα, όσο ήταν στον μήνα του μέλιτος.

Ακόμα πρόσθεσε ότι συνήθως κάνουν έρωτα «κάθε μέρα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα». «Ω, σίγουρα, ναι», είπε η σταρ του Real Housewives of New Jersey, στο βίντεο που τράβηξε η συγγραφέας του «The City Pulse» Whitney Ullman. «Πρωί και βράδυ» πρόσθεσε. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ