H Μαντόνα απαντά στους θαυμαστές της! Μετανιώνω για τους δύο γάμους μου - Έχω εμμονή με το σεξ (βίντεο)

Θα ήθελε να είναι δασκάλα…

Η Μαντόνα ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και γνωρίζει τα κόλπα για να κρατά τα φώτα στραμμένα μέχρι και σήμερα πάνω στο πρόσωπο της. 

Με τις απαντήσεις που έδωσε σε 50 ερωτήσεις θαυμαστών της σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ της, την καριέρα της που μετρά ήδη 40 χρόνια, τις ένοχες απολαύσεις της αλλά και τις μεγαλύτερες τύψεις της, η βασίλισσα της ποπ απέδειξε ότι παραμένει πρώτη με μεγάλη διαφορά από… κάθε δεύτερη.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Στο σχετικό βίντεο, που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube, η 64χρονη σταρ, απόλυτα ειλικρινής απαντά ότι αυτό που έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή της είναι οι γάμοι της με τον Σον Πεν από το 1985 έως το 1989 και με τον Γκάι Ρίτσι από το 2000 μέχρι το 2008. «Να παντρευτώ. Και τις δύο φορές!», ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση της πολύτεκνης μητέρας 6 παιδιών, δύο βιολογικών, της 25χρονης Λούρδης και του 22χρονου Ρόκο και τεσσάρων υιοθετημένων παιδιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όμως, η Αμερικανίδα σταρ είχε και άλλες, πιο πιπεράτες, αποκαλύψεις για το κοινό της. Όπως είπε η «αγαπημένη της εμμονή» είναι το σεξ, που την κρατάει σε εγρήγορση, και ότι αν δεν ήταν μουσικός θα ήταν δασκάλα! Η κάτοχος 7 βραβείων Grammy παραδέχτηκε επίσης ότι το «δυσκολότερο» μέρος της δουλειάς για την επερχόμενη βιογραφική της ταινία είναι να «στριμώξει» όλη της τη ζωή «σε μια ταινία μεγάλου μήκους», ενώ ομολόγησε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία της επιτυχίας τους, «Me Against The Music».

Για την ιστορία σήμερα η Μαντόνα είναι σε σχέση με το μοντέλο Άντριου Νταρνέλ, ο οποίος είναι 41 χρόνια μικρότερός της. Πάντως ως έρωτα της ζωής της έχει αναφέρει πολλές φορές τον Σον Πεν με τον οποίο η σχέση της ήταν πραγματικά θυελλώδης.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ