Η Σάρον Στόουν, η μεγαλύτερη σταρ, εξώφυλλο στην αραβική vogue – Κούκλα στα 64!

Κάνει αποκαλύψεις και μιλά έξω από τα δόντια για τα νέα δεδομένα στη ζωή της και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας

 

Σε έναν κόσμο αστάθειας, η αραβική Vogue ψηφίζει τη σταθερότητα της αιώνιας ομορφιάς και λάμψης που διαθέτει η Σάρον Στόουν.

Φορώντας δημιουργίες των Zuhair Murad, Ashi Studio, Elie Saab, και Rami Al Ali, η πανέμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός μιλά με την παρουσίαστρια ειδήσεων του CNN, Χάλα Γκοράνι, για τη θέση της γυναίκας στον σημερινό κόσμο. Όπως τονίζει μετά τα 45 «οι γυναίκες γίνονται αόρατες» σε έναν κόσμο που βασιλεύουν οι ηλικιακές διακρίσεις και ο σεξισμός.

 

 

«Πιστεύω ότι μιλώ για σένα και για τις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη όταν λέω ότι γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια να μας κάνουν να μην νιώθουμε ελεύθερες και να αισθανόμαστε καταπιεσμένες. Και εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω», ξεκαθαρίζει. Η  υποψήφια για Όσκαρ Σάρον Στόουν παραδέχεται ότι «σήμερα είναι μια περίεργη χρονική στιγμή για όλο τον κόσμο», η οποία ατυχώς πηγαίνει πίσω τα όσα κερδήθηκαν με το κίνημα #MeToo.

 

 

Ενθαρρυμένη από τη συνομιλίτρια της θυμάται την εποχή που ένας σκηνοθέτης αρνήθηκε να γυρίσει τις σκηνές της αν δεν καθόταν στην αγκαλιά του, ενώ ένας άλλος την είχε συμβουλεύσει να κάνει έρωτα με τον συμπρωταγωνιστή της για να υπάρχει η επιθυμητή σεξουαλική χημεία μεταξύ τους. Όλα αυτά και άλλα πολλά περιλαμβάνονται στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Beauty of Living Twice» του 2001.

 

 

Σε άλλα νέα η Σάρον Στόουν έκοψε κυριολεκτικά τις ανάσες των  ακολούθων της στο Instagram ανεβάζοντας δύο καυτές φωτογραφίες με μπικίνι, που αποδεικνύουν ότι η ηλικία μπορεί να είναι πραγματικά ένας αριθμός.  «Γιατί πάντα μπαίνω σε φόρμα όταν τελειώνει το καλοκαίρι;», γράφει με περιπαιχτική διάθεση σε μια από τις σχετικές λεζάντες, εξηγώντας σε μια άλλη ότι «το μυστικό για να γεράσεις όμορφα είναι να διασκεδάζεις, να έχεις καλούς φίλους και να ξεφορτώνεσαι τους αρνητικούς ανθρώπους και τις κακές συνήθειες».

 

 

«Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Κολυμπάω πολύ, σηκώνω βάρη, παίζω στην παραλία, ιππεύω άλογα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα. Κάνω πεζοπορία, αναρρίχηση, τρέχω πίσω από τα παιδιά μου, παίζω μπάσκετ και μπέιζμπολ, κάνω πιλάτες και γιόγκα και χορεύω μέχρι να λιποθυμήσω», καταλήγει και τρελαίνει άπαντες αποκαλύπτοντας ότι άνδρας την παράτησε γιατί δεν θέλησε να κάνει μπότοξ! «Τον συνάντησα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν τον ενδιέφερε πια να με δει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του.

 

 

«Υπήρχαν περιόδοι που έκανα πολλά μπότοξ κι έβαζα συνεχώς, fillers και τέτοια, όμως μετά έπαθα ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, είχα εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες και έπρεπε να σταματήσω για λίγο. Όταν τα έκοψα, είδα το πρόσωπό μου να επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση. Τότε κατάλαβα πώς ήμουν με όλα αυτά», λέει η αγαπημένη ηθοποιός στην συνέντευξη που έδωσε στην αραβική Vogue. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ