Μπράντ Πιτ - Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ένας έρωτας γεννιέται – Το ειδύλλιο που ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του μοντέλου

Οι φήμες λένε ότι την είχε… βάλει εδώ και καιρό στο μάτι 

 

Τέλος καλοκαιριού και οι νέοι έρωτες στο Χόλιγουντ έχουν πάρει φωτιά. Μετά την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπελ Άφλεκ αλλά και την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζον Χαμ, ήρθε η αποκάλυψη ότι και ο Μπραντ Πιτ ερωτεύτηκε –όχι όποια όποια- αλλά ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αμερικανικής showbiz, την πανέμορφη Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Η Ραταϊκόφσκι πια ελεύθερη μετά τον χωρισμό της από τον κατά συρροή… άπιστο, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, και ο διάσημος γόης φαίνεται ότι δεν έχασε χρόνο. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! οι δυο τους βγαίνουν κρυφά και είναι ήδη ερωτευμένοι. «Ο Μπραντ ήταν ερωτευμένος με την Έμιλι από το πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2020», ανέφερε μια καλά πληροφορημένη πηγή στο αμερικανικό περιοδικό. 

«Προφανώς, ήταν εκτός ορίων τότε», σημείωσε η ίδια πηγή, καθώς η Ραταϊκόφσκι και ο Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ήταν παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τον γιο τους Σιλβέστερ. «Ήταν ευτυχισμένη και παντρεμένη και ο Πιτ το σεβάστηκε αυτό».

Ωστόσο, τώρα που οσύζυγος βγήκε από την εικόνα, ο Πιτ έκανε την κίνησή του και κέρδισε το κορίτσι. «Της ζήτησε να βγούμε και εκείνη είπε ναι. Πάντα πίστευε ότι ο Μπραντ ήταν χαριτωμένος, και όπως το έβλεπε, τι είχε να χάσει;» ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος κρατώντας την ανωνυμία του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ