Τι φόρεσε η Πόπη Τσαπανίδου στον γάμο της κόρης της - πως ντύθηκε η Μενεγάκη στην βάφτιση του μωρού της φίλης της

Tι φόρεσαν οι υπέροχες κυρίες; 

Με μία όμορφη και απλή τελετή η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου, Μαρίνα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βιτόριο, δίπλα στο κύμα, σε παραλία της Τήνου. 

instagram/panadol_extra

Η κόρη της δημοσιογράφου κι ο σύζυγός της, Βιτόριο, με τον γιο τους Έκτορα ζούν μόνιμα στο Άμστερνταμ, αλλά επέλεξαν την Ελλάδα  για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

instagram/panadol_extra

Οι νεόνυμφοι είχαν στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

instagram/panadol_extra

instagram/panadol_extra

Η νύφη προετοιμάζεται...

instagram/panadol_extra

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια ευτυχισμένη μητέρα, αλλά και γιαγιά πλέον που δε χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται τον εγγονό της στην Ολλανδία. Φορώντας μια μάξι μπλε τουαλέτα, παρέδωσε, φανερά συγκινημένη, τη νύφη στο γαμπρό.

instagram/popi tsapanidou

«Το κοριτσάκι μου, το συνόδευσα νύφη μέχρι το αγόρι που αγαπάει. Να ζήσετε μωρό μου», όπως έγραψε σε ανάρτησή της, η Πόπη Τσαπανίδου.

Τι φόρεσε η όμορφη δημοσιογράφος στον γάμο; 

tsapanidou

Το φόρεμα που επέλεξε η Πόπη Τσαπανίδου ήταν σε αρχαιοελληνικό στιλ σε τιρκουάζ απόχρωση. Μάλιστα οι τιράντες έκαναν την διαφορά, αφού ήταν χρυσές αλυσίδες, οι οποίες κοσμούσαν όμορφα την πανέμορφη τουαλέτα. 

Ελένη Μενεγάκη -  Το outfit σε βάπτιση

Καλεσμένη σε βάπτιση πολύ καλής της φίλης ήταν η Ελένη Μενεγάκη και όπως πάντα ήταν σικάτη και κομψή.

Συγκεκριμένα, η hairstylist της Κατερίνα Λούβαρη, η γυναίκα που είναι πίσω από τα πάντα άψογα μαλλιά της, βάφτισε τον γιο της και η Μενεγάκη ήταν εκεί σε αυτό το σημαντικό γεγονός.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram μέσα από τις οποίες έδειξε και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα maxi φόρεμα με φλοράλ print σε διάφορες καλοκαιρινές χρωματικές αποχρώσεις. Φόρεσε ένα χρυσό κολιέ στο λαιμό, έκανε ένα διακριτικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν και εντυπωσίασε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ