Superhero ο 10χρονος Gavin: Βούτηξε & έσωσε τη μητέρα του που έπαθε επιληπτική κρίση μέσα στην πισίνα – «Φοβήθηκα λίγο » λέει ο μικρός (βίντεο)

Βραβεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα του Κίνγκστον για τη γενναιότητά του

 

Όλα για τη μητέρα του, τα έδωσε για δεύτερη φορά ένα 10χρονο αγόρι από την Οκλαχόμα που έπεσε στην πισίνα για να την σώσει από πνιγμό λόγω επιληπτικής κρίσης. 

Ο Γκάβιν Κίνεϊ παίζει σχεδόν καθημερινά τον ρόλο του «σούπερ – ήρωα» προκειμένου να σώζει τη μητέρα του, Λόρα, η οποία παθαίνει συχνά επιληπτικές κρίσεις. Αυτή ήταν ωστόσο η πρώτη φορά που η όλη διαδικασία καταγράφηκε σε βίντεο από την κάμερα του σπιτιού τους, που κι εκείνη είχε την ευκαιρία να δει τι πραγματικά κάνει ο γιος της για να την φέρει και πάλι κοντά του.

Η ίδια όπως δήλωσε εντυπωσιάστηκε από τον Γκάβιν, που είχε βγει μόλις από την πισίνα, όταν ξεκίνησε η κρίση της, και χωρίς πανικό, αλλά και ειδοποιώντας ταυτόχρονα τον παππού του, που μένει δίπλα τους, έκανε όλα απαιτούμενα, ώστε εκείνη να επανέλθει σύντομα σε φυσιολογικούς ρυθμούς. 

«Φοβήθηκα λίγο», δήλωσε ο μικρός «σούπερ ήρωας», που βραβεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα του Κίνγκστον για τη γενναιότητά του. «Είναι σίγουρα ο ήρωας μου», είπε η μητέρα του, προσθέτοντας ότι «πραγματικά νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ