Παντρεύτηκε ο Jacquemus τον Marco Maestri - Η Dua Lipa πήγε με ένα συγκλό λευκό διαφανές φόρεμα που τόνιζε τους πλούσιους γοφούς της (φωτό)

Παντρεύτηκε τον σύντροφό του σε μία ρομαντική τελετή στη Νότια Γαλλία 

Μετά την Jennifer Lopez, την Britney Spears, την Kourtney Kardashian και αρκετούς ακόμα, σειρά είχε ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus που παντρεύτηκε τον επί 4 χρόνια σύντροφό του Marco Maestri. 

Η τελετή έλαβε χώρα στη Charleval της Γαλλίας και το παρών έδωσαν πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι.

 

 

Ο Simon Porte Jacquemus φορώντας ένα σκούρο κουστούμι έφτασε στον χώρο της τελετής, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του γιαγιά, Liline, η οποία κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε γίνει η μούσα της νέας του καμπάνιας.

 

Ανάμεσά τους ήταν και η Dua Lipa. Η νεαρή καλλιτέχνις έδειξε τους κοιλιακούς της με το διάφανο λευκό φόρεμα που επέλεξε. 

 

Η τραγουδίστρια του One Kiss, 27 ετών, φόρεσε το λουλουδοστολισμένο σύνολο στο γάμο του γαλλικής καταγωγής σχεδιαστή και του συζύγου του στο Σαρλεβάλ το Σάββατο..Λευκά σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μαύρη τσάντα ολοκλήρωσαν το look, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις.

Η τελετή έρχεται περισσότερο από ένα χρόνο μετά τον επίσημο γάμο του ζευγαριού τον Ιούνιο του 2021 - αλλά τελικά γιόρτασαν την ένωσή τους περιτριγυρισμένοι από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αναφέρει η Daily Mail 

Ανάμεσα στους A-list celebrity καλεσμένους που ξεχώρισαν ήταν η Tina Kunakey, η σύζυγος του Vincent Cassel αλλά και η Amina Muaddi.

Ύστερα από την τελετή, το νεόνυμφο ζευγάρι και οι επίτιμοι προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν προς το Château de Bonneval, όπου έλαβε χώρα η δεξίωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ