Άγρια δολοφονία στην Κυψέλη: Την έσφαξε με αλλεπάλληλες μαχαιριές στη μέση του δρόμου – Συνελήφθη ο δράστης της 36χρονης, φίλος του συζύγου της 

Κίνητρο οι οικονομικές διαφορές των δύο ανδρών 

 

Άγρια δολοφονία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κυψέλη με θύμα μια γυναίκα 36 ετών από το Μπαγκλαντές. Δράστης ένας 40χρονος ομοεθνής της, ο οποίος κυριολεκτικά την κατακρεούργησε, αφού της είχε στήσει καρτέρι, στη μέση του δρόμου έξω από μια πολυκατοικία στην Κυψέλη.

Μετά το φονικό πέταξε το όπλο σε έναν κάδο σκουπιδιών  και τράπηκε άμεσα σε φυγή, ωστόσο η αστυνομία μετά και τις μαρτυρίες που πήρε οδηγήθηκε σύντομα στη σύλληψή του. 

Οι περαστικοί που είδαν αιμόφυρτη τη γυναίκα ειδοποίησαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο δε μπορούσε να γίνει κάτι. Ο σύζυγος του θύματος είπε πως δεν είχε θέμα με το δράστη, ωστόσο ο ίδιος ο δολοφόνος κατέθεσε πως είχε οικονομικές διαφορές μαζί του.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, μιλώντας στο Open. Ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από την πολυκατοικία που έμενε το ζευγάρι. Μόλις βγήκε η 36χρονη, την σκότωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ