Παρών ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και η σύζυγός του στο γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας: Σαν πριγκίπισσα η νύφη, πυροτεχνήματα και χιλιάδες καλεσμένοι

Σε μία εντυπωσιακή τελετή το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου!

 

Στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό, οι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση παντρεύτηκαν με 2.000 καλεσμένους να δίνουν το παρών, και με το γάμο και τη δεξίωση που ακολούθησε να θυμίζουν υπερπαραγωγή.

O θεατρικός παραγωγός ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το ζευγάρι κατά την έξοδο του από την εκκλησία, με τους καλεσμένους να τους πετούν το καθειρωμένο ρύζι! Στη λεζάντα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε «Μόλις παντρευτήκαμε».

 

 

Πριν την τελετή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram,παρουσιάζει σε ανάρτησή του τα στολισμένα αυτοκίνητα.

instagram/mavrikios_mavrikiou

Όπως ο ίδιος σχολίασε μέσα από τα βίντεο του, στέλνοντας και μήνυμα στην Ιλάειρα Ζήση, «Έτοιμος ο γαμπρός σου». Η δεξίωση που ακολούθησε ήταν επίσης φαντασμαγορική, με λαμπερούς καλεσμένους και όλα ήταν άψογα σχεδιασμένα.

Το ζευγάρι προετοιμάζεται...

Πηγή φωτογραφιών: hello.cy/okmag,gr

 

Για να φτάσει ο γαμπρός στην εκκλησία αποκλείστηκαν δρόμοι στη Λεμεσό, καθώς έφτασε στην εκκλησία, συνοδεία αυτοκινητοπομπής και πυροτεχνημάτων.

 

 

Η Ιλάειρα Ζήση έλαμπε μέσα στο πριγκιπικό νυφικό της και το ζευγάρι μπήκε πια στην εκκλησία, συνοδεία οργάνων.

Στο πλευρό τους βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, που είναι ο νονός του γαμπρού και συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδη.

Φωτό: gossiptv

Στη συνέχεια ακολούθησε λαμπερή δεξίωση για τους 2000 καλεσμένους των νεονύμφων στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

 

 

Εκεί τους περίμενε μία πενταόροφη τούρτα, ενώ λίγη ώρα μετά στη σκηνή εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ