O πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης - το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη - το πήραν είδηση οι επιβάτες

To  αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειώσει ο συγκυβερνήτης.

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Jet2 έζησαν τρομακτικές στιγμές, όταν ο πιλότος τους λιποθύμησε , με τον συγκυβερνήτη να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Η πτήση κατευθυνόταν από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια της Τουρκίας στις 23 Αυγούστου, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απρογραμμάτιστη στάση στην Ελλάδα λόγω του αναπάντεχου περιστατικού. 

Οι επιβάτες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν σημειώθηκε αναστάτωση στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. 

 

 

Σημειώνεται ότι στο αεροπλάνο οι επιβάτες είχαν ήδη υποστεί ταλαιπωρία καθώς υπήρξε οκτάωρη καθυστέρηση στην έναρξη της πτήσης, αναφέρει το δημοσίευμα του voria.gr.

Ένας ταξιδιώτης δήλωσε στο Birmingham Live ότι ο τρόμος ξεκίνησε όταν το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις, αναφέρει η Daily Mail. 

 

"Ενώ καθόμασταν όλοι,  παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου.

"Νομίζαμε ότι κάποιος είχε χτυπήσει στην τουαλέτα, ενώ είχαμε αναταράξεις. . . στη συνέχεια μας είπαν ότι προσγειωνόμαστε στην Ελλάδα λόγω επείγοντος ιατρικού περιστατικού στο αεροσκάφος.

Ο επιβάτης πρόσθεσε ότι δεν τους είπαν ότι ένας πιλότος είχε λιποθυμήσει και ότι το αεροπλάνο άρχισε να κατεβαίνει γρήγορα πριν προσγειωθεί στην πίστα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

Ο επιβάτης επισήμανε επίσης, ότι το προσωπικό του αεροπλάνου έκανε «ό,τι μπορούσε» για να κρατήσει τους ανθρώπους ενήμερους στο αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι περίμεναν στον διάδρομο του «Μακεδονία» για περισσότερο από μία ώρα να φτάσει ασθενοφόρο.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό στο Birmingham Live ότι: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων...

Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ