Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H μέρα που σχηματίζεται νέα Σελήνη έχει μια νευρικότητα στην ατμόσφαιρα, ένταση & απρόοπτα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Τo πρωινό του Σαββάτου σχηματίζεται η νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου. Η επιρροή της θα είναι πιο έντονη τις επόμενες δυο εβδομάδες που μπορεί να χαρακτηριστούν ως εβδομάδες ξεκινημάτων και οργάνωσης της καθημερινότητας μας.

Έτσι η  μέρα έχει υψηλή ενέργεια που καλά θα κάνουμε να την εκμεταλλευτούμε για να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες και να θέσουμε τους νέους μας στόχους. Βέβαια πάντα η μέρα που σχηματίζεται η νέα Σελήνη έχει μια νευρικότητα στην ατμόσφαιρα, ένταση και κάποιες φορές και κάποια απρόοπτα, γι’ αυτό ας είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα σε όλη την ένταση αγαπητοί μου Κριοί η νέα Σελήνη και οι όψεις που σχηματίζει ευνοεί κάπως να γειωθείτε και να δείτε τα πρακτικά θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας σας. Πόσο καιρό έχετε να κάνετε ένα έλεγχο υγείας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλατε πρώτο στις προτεραιότητες σας τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας; Μήπως οι υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους δεν σας επιτρέπουν μέσα στην ημέρα να έχετε λίγο χρόνο για σας;

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη σχηματίζεται το πρωί του Σαββάτου και είναι απόλυτα συμβατή με το ζώδιο σας φέρνοντας ευκαιρίες δημιουργίας αλλά και περισσότερη τύχη στα σχέδια και τις σχέσεις σας. Κάποιοι από σας μπορεί από τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες να ετοιμάζετε ένα γάμο, μια βάπτιση ή μπορεί να είστε σε φάση απόκτησης απογόνου. Κάποιοι άλλοι μπορεί τώρα να ψάχνετε μια καινούρια σχέση ή έναν έρωτα που θα σας ενθουσιάσει. Είναι αλήθεια ότι ευνοούνται τόσο τα ερωτικά σας με αυτό το φεγγάρι όσο και τα θέματα των παιδιών. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα περάσει όλη το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο της Παρθένου αφού σχηματίσει τις πρωινές ώρες του Σαββάτου τη νέα Σελήνη στο ίδιο. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε μια αλλαγή χώρου, τόπου κατοικίας, σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να δείτε λίγο πιο στενά τα θέματα της συγκατοίκησης.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ