Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απαντά: «Φυσικά, δεν είναι ο σκύλος και τα περιουσιακά οι λόγοι που χωρίσαμε» - «Τζένιφερ, ο ωραιότερος άνθρωπος»

Τραβούσαν καιρό τώρα χωριστούς δρόμους, παραδέχτηκε ο Αμερικανός ηθοποιός 

 

Μετά από μέρες εικασιών για το τι σημαίνει το τατουάζ με το σκύλο του στο μπράτσο στη θέση εκείνου που είχε με το πρόσωπο της συζύγου του και μετά την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Τζένιφερ Φλάβιν, ο Σιλβέστερ Σταλόνε απαντά για το τέλος του γάμου τους. 

Όχι, δεν έφταιγε η επιθυμία εκείνου να πάρει ένα ακόμα ροτβάιλερ, όταν η σύζυγος του δεν ήθελε άλλα σκυλιά, ούτε η κατασπατάληση της οικογενειακής περιουσίας, που επικαλείται εκείνη για τον χωρισμό τους μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής. 

 

 

 

 

 

 

«Δεν τελειώσαμε τον γάμο μας με ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα. Ναι μεν, διαφωνήσαμε για το πώς να φροντίζουμε τον σκύλο μας, δεδομένου ότι ταξιδεύουμε συχνά, αλλά δεν χωρίσαμε για αυτό», εξήγησε ο «Rocky» με τους εκατομμύρια θαυμαστές μέχρι και σήμερα.

«Εδώ και καιρό βαδίζαμε κι οι δύο προς διαφορετικές κατευθύνσεις», πρόσθεσε. «Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τη Τζένιφερ. Θα την αγαπώ πάντα, είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Ίσως είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», είπε ο Αμερικανός ηθοποιός, κλείνοντας το κεφάλαιο το γάμο του με τον σεβασμό που του αρμόζει.

 

 

 

 

 

 

Πηγή πάντως από το περιβάλλον του Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε στην Page Six πως παρά τους τσακωμούς τους, ο Χολιγουντιανός σταρ «αιφνιδιάστηκε» από την κίνηση της Φλάβιν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ