Σαρώνει το νέο δίδυμο Μπρίτνεϊ και Έλτον Τζον – Το πρώτο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια ξετρέλανε κοινό και κριτικούς 

«Hold me Closer», είναι ο τίτλος του

Αφού κέρδισε την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια αυστηρής κηδεμονίας από τον πατέρα της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει στην παγκόσμια μουσική σκηνή αλά μπρατσέτα με τον Έλτον Τζον, έναν θρύλο της μουσικής που ξέρει να στέκεται όρθιος έναντι κάθε δυσκολίας. 

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, που έχει ανακοινωθεί εδώ και κάποιον καιρό, τώρα επιτέλους κυκλοφόρησε. Το «Hold Me Closer» είναι το πρώτο σινγκλ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που ηχογραφήθηκε μετά το 2016.Είναι μία διασκευή της τεράστιας επιτυχίας του Βρετανού σταρ του 1971 «Tiny Dancer» από το άλμπουμ «Madman Across the Water». Το τραγούδι έφτασε στο Νο. 41 του Billboard Hot 100. Το makeover ήταν τόσο ακραίο που έδωσαν στο τραγούδι το δικό του νέο όνομα που προέρχεται από τη χορωδία του πρωτότυπου.

Όπως γράφει το BBC ο σερ Έλτον Τζον δήλωσε γι’ αυτή τη συνεργασία: «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Είναι πραγματικά ένα είδωλο, ένας από τους μεγάλους αστέρες της ποπ όλων των εποχών και ακούγεται καταπληκτικά σε αυτόν τον δίσκο. Την αγαπώ πολύ και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που δημιουργήσαμε μαζί».

«Ήταν μεγάλη μου τιμή όταν ο απίστευτος Σερ Έλτον Τζον μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σε ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα το ακούσουν οι θαυμαστές! Σε ευχαριστώ, Έλτον! Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με εσένα και το θρυλικό μυαλό σου», δηλώνει από την πλευρά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ