Οικογενειακή τραγωδία με 31χρονη οπτικό που πήρε εκδίκηση για την δίδυμη αδελφή της – Σκότωσε σύζυγο, πατέρα, πεθερό και αυτοκτόνησε 

«Καμία μορφή κακοποίησης δεν είναι εντάξει», έγραψε η δράστης στο Facebook
 

 

Μια οπτικός δολοφόνησε τρία μέλη της οικογένειας της δίδυμης αδελφής της και μετά αυτοκτόνησε, αφού πρώτα ανάρτησε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στα social media

Όπως γράφει η Daily Mail, η 31χρονη Khosay Sharifi, έλαβε την παραπάνω δραματική απόφαση, επειδή η δίδυμη αδελφή της κακοποιούνταν και τα 14 χρόνια του γάμου της. Γι’ αυτό και πήρε εκδίκηση πυροβολώντας τον πατέρα τους Mohamad Sharifi, 66 ετών, το γαμπρό της Sanjar Halin, 34 ετών, και τον πατέρα του, Abdul Halin, 56 ετών, προτού αυτοκτονήσει κατά τη διάρκεια του μακελειού που συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Δέκα λεπτά πριν το μακελειό είχε αναρτήσει στο Facebook το εξής μήνυμα: «Οι γονείς μου & οι γονείς του γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν έκαναν και πολλά, παρά μόνο έλεγαν “βρείτε τα”, “τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσετε” ή ακόμα και κατηγορούσαν τα θύματα. Προσπαθώ να τα πω όλα αυτά όσο πιο όμορφα μπορώ για να μην διαγραφεί η ανάρτησή μου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό που έκανε.

Συνέχισε να το κάνει επειδή κανείς δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό. Πόσο καιρό πίστευε ότι θα τη γλίτωνε; Δεν συνειδητοποιούν ότι η κακοποίηση μπορεί να επηρεάσει κάποιον όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Καμία μορφή κακοποίησης δεν είναι εντάξει». Η Sharifi ανακαλύφθηκε τελικά νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ ενός Stop and Shop στην Washington Street, μερικά χιλιόμετρα μακριά από τον πρώτο τόπο του εγκλήματος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ