Άνθρωπος ή στρουθοκάμηλος; - Δείτε την φωτογραφία και πείτε μας τι είναι…

Οι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου Chiang Mai Zoo πάντως το καταευχαριστήθηκαν 

 

Ένας άνδρας μεταμφιέστηκε σε στρουθοκάμηλο και έτρεχε πανικόβλητος μέσα σε ζωολογικό κήπο στην Ταϊλάνδη, προτού τον ακινητοποιήσουν με μια τεράστια απόχη. 

Όπως εξήγησε ο Guardian, το παραπάνω περιστατικό έλαβε χώρα στον ζωολογικό κήπο Chiang Mai Zoo στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητας, με σκοπό να διασφαλιστεί ότι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μια «απόδραση» στρουθοκαμήλου από τους χώρου του.  

Credits: Facebook Chiang Mai Zoo 

Παρότι η στρουθοκάμηλος είναι ένα πτηνό που δεν πετά, ο δημοφιλής ζωολογικός κήπος στη βόρεια Ταϊλάνδη, που φιλοξενεί περίπου 400 είδη, θέλησε να προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο, γι’ αυτό και στήθηκε αυτή η άσκηση με προσομοίωση διάφορων έκτακτων καταστάσεων. 

Συγκεκριμένα ένας εργαζόμενος μεταμφιέστηκε σε στρουθοκάμηλο, με ένα τεράστιο λαιμό πτηνού δεμένο στο κεφάλι του και φορώντας ένα αυτοσχέδιο κοστούμι. Στη συνέχεια, εξόρμησε από τον χώρο όπου φιλοξενείται το πτηνό και οι συνάδελφοί του τον κυνήγησαν, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media ο ζωολογικός κήπος.

Credits: Facebook Chiang Mai Zoo 

Τελικά, πιάστηκε με μια τεράστια απόχη και όλοι οι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου γιόρτασαν την επιτυχή ολοκλήρωση της άσκησης τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ