Εκείνος 60, εκείνη 33: Του επιτέθηκε με τον ανεμιστήρα όταν θέλησε να δει τα παιδιά του από προηγούμενο γάμο

Στα δικαστήρια κατέληξε ο καβγάς ζευγαριού προχθές στον Βόλο, ο οποίος περιελάμβανε εκατέρωθεν μηνύσεις για εξύβριση, απειλή, αλλά και σωματική βλάβη λόγω επίθεσης με το πλαστικό μέρος ενός ανεμιστήρα…

Σύμφωνα με το e-thessalia, ο άνδρας γύρω στα 60 και η γυναίκα 33 ετών οι οποίοι έχουν ενωθεί με σύμφωνο συμβίωσης μάλωσαν προχθές με αφορμή τη φερόμενη άρνηση και δυσφορία της γυναίκας στο να πάει ο σύζυγός της να επισκεφθεί τα παιδιά που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο.

Την ίδια στιγμή ο άνδρας ήταν εκνευρισμένος για κάτι που συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να την εξυβρίσει και να την απειλήσει. Αυτή αντέδρασε προβαίνοντας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις ίδιες πράξεις, αλλά επιπλέον πήρε στα χέρια της έναν ανεμιστήρα και έσπρωξε τον άνδρα με το πλαστικό του μέρος. Η διαμάχη τους έφτασε στην Αστυνομία, καταθέτοντας ο ένας εναντίον του άλλου μηνύσεις, με αποτέλεσμα να κρατηθούν όλο το βράδυ αφήνοντας στο σπίτι το ανήλικο παιδί τους. Χθες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, με τον άνδρα να δικάζεται για εξύβριση και απειλή κατά συζύγου από το Μονομελές και τη γυναίκα για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Στην απολογία του ο 60χρονος, αφού ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του αποδίδοντάς τες στην «κακιά στιγμή» είπε πως βρίσκονται μαζί κοντά στα 10 χρόνια χωρίς να αντιμετωπίζουν στη συμβίωσή τους ιδιαίτερα προβλήματα. Κατόπιν η 33χρονη απολογούμενη στο δικαστήριο περιέγραψε τα περιστατικά λέγοντας πως τον έσπρωξε στο χέρι με τον ανεμιστήρα, υποστηρίζοντας επίσης ότι τσακώθηκαν κάπως πιο άγρια χωρίς, ωστόσο, να καλέσει την Αστυνομία. Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον 60χρονο ότι συχνά την υποτιμάει. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να κριθούν αθώοι και οι δύο κάτι που έγινε αποδεκτό από τους δικαστές, ενώ ο εισαγγελέας κάλεσε το ζευγάρι να μην επιστρέψει ξανά για τον ίδιο λόγο σε δικαστική αίθουσα, ζητώντας τους να επιδεικνύουν υπομονή και να ασχοληθούν με τη φροντίδα του ανήλικου παιδιού τους. Αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ