Δημοσιογράφος εξοργισμένη με τον Φάουτσι: «Άντε γα@@@ου, Δόκτωρ» - Πες τι θα κάνεις…

Viral η είδηση σε όλα τα social media

Τα… πήρε με τον Άντονι Φάουτσι και τον… στόλισε κανονικά! Ο λόγος για τη δημοσιογράφος Μέγκιν Κέλι που σε podcast της εξοργίστηκε με τον απερχόμενο διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID). 

Συγκεκριμένα την εξόργισε μια δήλωση του σύμφωνα με την οποία «θα σκεφτόταν» να καταθέσει στο Κογκρέσο εάν οι Ρεπουμπλικάνοι τον καλέσουν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Ακούγεται σαν να απαντά σε πρόσκληση σε απογευματινό τσάι», είπε η Κέλι. «Θα το σκεφτώ». Αντε γ...., Δρ Φάουτσι. Δεν μπορείς να πεις αν θα πας. Λαμβάνεις κλήτευση του Κογκρέσου, εμφανίζεσαι» είπε μεταξύ άλλων η Κέλι, βγαίνοντας εκτός των δημοσιογραφικών ορίων. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Φάουτσι ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από σύμβουλος του Λευκού Οίκου αλλά και από διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID). Θα αποχωρήσει επίσης από τη θέση του επικεφαλής του Εργαστηρίου Ανοσορύθμισης του NIAID, χωρίς ωστόσο να «συνταξιοδοτηθεί» ακόμη, όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ