Η Ράνια της Ιορδανίας γίνεται 52 χρονών: 3 νέα πορτρέτα της πιο ωραίας βασίλισσας του κόσμου 

Πανέμορφη και υπέρκομψη! 
 

 

Εντυπωσιάζει τόσο με την εξωτερική ομορφιά της όσο και με την εσωτερική της καλοσύνη.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μια ξεχωριστή γυναίκα. Λίγο πριν γιορτάσει τα 52α γενέθλια της, στις 31 Αυγούστου, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα πορτρέτα της στα οποία ποζάρει χαμογελαστή, απλή κι όμως υπέρλαμπρη. Όπως γράφει το Harper's Bazaar, η γνωστή για το κομψό και διαχρονικό στυλ, βασίλισσα Ράνια, είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο της μόδας που επιβεβαιώνει αυτό που πρώτη είχε πει η Κοκο Σανέλ: «Η μόδα αλλάζει, το στυλ μένει αναλλοίωτο».

Credits: Instagram - queenrania

Credits: Instagram - queenrania

Credits: Instagram - queenrania

Υπενθυμίζεται ότι πριν βρεθεί σε αυτή τη θέση, η βασίλισσα Ράνια είχε σπουδάσει οικονομικά στη χώρα της και έκανε μεταπτυχιακά στην Αμερική πριν εργαστεί για κολοσσούς της τεχνολογίας όπως η Apple. Οι φήμες λένε ότι η Ράνια είδε τον πρίγκιπα τότε Αμπτάλα σε ένα κατάστημα της Apple, ενώ η πρώτη γνωριμία τους έγινε σε ένα δείπνο που διοργάνωσε η αδερφή του πρίγκιπα, Άισα.

Ο Αμπντάλα όπως ήταν επόμενο μαγεύτηκε από την ομορφιά της και την παντρεύτηκε λίγους μήνες μετά. Ίσως γι’ αυτό η βασίλισσα Ριάνα, που έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, ενθαρρύνει πάντα τα κορίτσια να διεκδικήσουν ότι είναι καλύτερο για το μέλλον τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ