Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα σε πτήση για Ρόδο ούρησε στο κάθισμα, έριξε χαστούκια & πήγε ν' ανοίξει την πόρτα

H γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ! 

Σκηνές απείρου κάλλους  έζησαν οι επιβάτες πτήσης από Μάντσεστερ για Ρόδο, καθώς ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα επιτέθηκε στον αεροσυνοδό αφού της πήρε το τζιν τόνικ που είχε στα χέρια της, καθώς είχε αρχίσει να γίνεται επιθετική.

Στη συνέχεια, η πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου για να κατέβει η εξοργισμένη κυρία, συνοδευόμενη από τις αστυνομικές αρχές.

 Ένας επιβάτης, υποστήριξε ότι η γυναίκα ούρησε στο κάθισμά της πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Γερμανία.

 

 

Σύμφωνα με επιβάτη του αεροπλάνου: «Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Η αεροσυνοδός είπε στη γυναίκα ότι δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι η αεροσυνοδός της αφαίρεσε το ποτό.

Άρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης. Σε αυτό το σημείο καθόταν πίσω με δύο άνδρες επιβάτες που προσπαθούσαν να την κρατήσουν κάτω καθώς χτυπούσε τους ανθρώπους. Έχει ουρήσει πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο».

Ο επιβάτης, ο οποίος είπε ότι έπρεπε να περιμένουν στη Γερμανία για περισσότερες από 2 ώρες, συμπλήρωσε: «Η Jet2 χειρίστηκε αυτή την κατάσταση πολύ καλά και ο πιλότος του αεροπλάνου έδωσε σε όλους δωρεάν ποτά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ